Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Tinerii decedaţi în accident îşi planificau nunta. Logodiţi de două luni!

Tinerii decedaţi în accidentul de lângă Călineşti Oaş îşi planificau nunta. Florin P. şi Anamaria C. munceau în Austria şi au venit acasă în vacanţă. Ei au făcut logodna în 11 iunie anul acesta şi îşi pregăteau nunta. El avea 30 de ani, iar ea 29. Maşina în care se aflau, un BMW X6, a ieșit cu viteză de pe carosabil, lovind puternic un copac aflat pe partea dreaptă a direcției de mers. Incidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive.

Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi au murit pe loc, striviţi.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Turţ și din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de descarcare și două ambulanțe SMURD.
Intervenția a fost una complexă. Pentru a ajunge la autoturismul ieșit de pe carosabil pompierii au fost nevoiți să taie mai mulți copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repoziționare a autoturismului.
Din nefericire, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane găsite în autoturism, acestea prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Poliția face cercetări de ucidere din culpă în acest caz.

11 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Bine ca in Austria ati putut circula ca toti oamenii, doarece peste tot sunt radare si la vedere si ascunse. Si in zonele cu 30km/h si pe autostrazi. Ati ajuns in ro si ati rupt fasu ca acolo nu sunt nici radare fixe nici ascunse si credeti ca nici o regula nu mai conteaza pentru voi. Dar ce sa vezi?! Prostia se plateste si in multe cazuri nu cu bani ci cu viata! RIP!

  2. abc Răspunde

    Legea lui Darwin cu selecția naturală încă o dată se demonstrează. Totuși e păcat de ei, au fost tineri.

  3. Alex Răspunde

    Nu te poti antepronunta dar un lucru este clar cine a fost la volan va fi acuzat ca l-a omorat pe celalalt. Orice calitate ai avea, de logotnic, sot sau ce vei fi fiind, la volan esti sofer, deci raspunzator de viata ta si a celorlalti. O persoana care este langa sofer si vede ca acesta nu conduce cum trebuie sa-i atraga acestuia atentia si daca observa ca tot continua, sa-l roage sa opreasca si sa se dea jos. In padurea aceea pot fi animale salbatice, caini, vaci, cai, oi etc. asa ca nu poti goni cum vrei. Poate veti zice ca tot e mai bine ca au murit amandoi, eu insa nu as fi de acord cu asta.

  4. M Răspunde

    Degeaba ai bani si x6 sub fund daca nu ai minte. Asta e, nu poti cumpara creier pe bani, pacat ca si-a omorat logodnica cretinul.

  5. Cristian Răspunde

    Nimic nou. Luna august oseni acasa vacanta manele.smecherie etc…. Pacat de saraca fata a murit nevinovata

    • Unu' Răspunde

      Nu-mi place să fac comentarii negative în astfel de momente, dar consider că fata a avut cel puțin aceeași vină ca și șoferul!
      Toți bărbații (re)conoaștem efectele pe care le au femeile asupra noastră!
      Dacă fata îl tempera, probabil nu se ajungea aici! Dar unele e proastă (dezacord făcut intenționat!) și-l întărâtă pe idiotul de la volan și astfel se nasc tragediile!
      Cunosc niște muieri care dacă se plictisesc se rățoiesc la șofer să meargă mai repede, deci …
      Oricum, condoleanțe familiilor! Păcat de tinerețea lor!

      • abc Răspunde

        Fata nefiind din județ nu prea știa în amănunt cum e oșanul. Acum a aflat. A văzut că-i muncitor, are bani, are ditamai herghelia de mașină, probabil și casă mare. A scăpat niște detalii importante, gen nu prea vezi oșan bătrân, că nu apucă. RIP.

        • Ion Răspunde

          Ai dreptate perfecta!Dupa câte am inteles acul era blocat la 202km/h!Adica,cu putin peste limita legala permisa in aceea zona!Pentru oseni cifra doi e o cifra magica!Dar nu stii de ce!Cifra 2 simbolizeaza numarul de clase absolvite,simbolizeaza numarul de coaie detinute si simbolizeaza totodata si numarul de clase al acceleratului de Bixad!

          • abc

            Așa e cum spui cu o singură observație. Trenul de Bixad nu mai circulă. Bine că măcar n-a murit un nevinovat în toată treaba asta.

  6. anonim Răspunde

    tot accidentul sa întîmplat din cauza consumului de alcol sau droguri, fata stiu sigur ca consuma ambele pe el nu-l cunosc dar sigur practica și el viciu asta . Păcat de ei dumnezeu să-i odihnească în pace , prostia si anturajul se plătește cu viața uneori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.