Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Tragedie pe șosea. Cum s-a petrecut accidentul în care doi tineri și-au pierdut viața

Doi tineri, de 30, respectiv 29 de ani, au decedat în urma unui accident rutier petrecut în acest weekend în afara localității Călinești Oaș.

Concret, în dimineața zilei de duminică, 26 august, în jurul orei 02.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați despre faptul că pe DJ 197, în afara localității Călinești Oaș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Călinești Oaș, conducând un autoturism, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra acestuia intrând într-un copac de pe marginea carosabilului, situat pe partea dreaptă a direcției de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto si a unei femei, de 29 ani, din județul Constanța, pasageră în autoturism.

În cauză cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Ati inteles cum s-au petrecut lucrurile, au mers cu viteza si au dat in pom. Oare cate se spun si cate nu s-au spus in cazul accidentelor de masina? Si cand e vorba de masina vin unii si ne spun ca masinile electrice nu sunt poluante. Eu ce sa zic? Ma tem ca pe masura ce va trece timpul si acestea vor invada soselele, in loc de fum ne vom trezi ca ne apuca tremuriciul pe strada de ne va fi iar dor de fum.

    • y Răspunde

      @Alex, pe lângă costul ridicat și lipsa infrastructurii de încărcat bateriile mașinilor una din problemele majore este că mașina elecrică este foarte silențioasă, pur și simplu nu auzi când vine mașina de ex. în spatele tău. Să vezi tu atunci accidente, tamponări, călcări ale pietonilor pe zebră! Mai ales că tineretul are ochii în telefon tot timpul și casca pe ureche. Nici atât nu sesizezi ca de ex. când îți apare brusc din spate un motociclist care face slalom printre mașini.
      Referitor la accident, venind de la botez din zona asta folclorică probabil amândoi era ”veseli”, dar oricum nu mai contează. Măcar nu suferă altul nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.