Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTOGALERIE. Urban Festival Satu Mare, la prima ediţie. Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor

Urban Festival s-a desfășurat în parcarea Aushopping Satu Mare, în perioada 24-25 august. Însă, atmosfera și vibe-ul plăcut au fost oprite în cea de a doua zi a festivalului, mai spre seară, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Un festival organizat de către Renato Crîsmar (Event Manager al festivalului) și Mihai Huzău (Asociația Apel la Acțiune), împreună cu o echipă de tineri voluntari, Urban Festival, este un festival de muzică electronică. A fost un festival plin de activități și muzică pe placul tinerilor participanți.

Prezența la festival a fost pe măsura așteptărilor organizatorilor.

Tinerii prezenți au intrat rapid în atmosfera festivalului și au dat startul distracției. Festivalul a fost de bun augur și pentru microbiști, care au putut participa la turneul de fotbal, desfășurat în a două zi a festivalului. Câștigătorii turneului 3 vs 3, au fost cei de la FC Poiana Codrului, și anume Oșan Cosmin (căpitan), Bogdan Darius și Sabău Iulian.

Premierea a fost făcută de către Mihai Huzău și Renato Crîsmar, care le-au înmânat medaliile și diplomele echipei câștigătoare. Fanii auto au avut și ei ce să vadă. În prima zi a fost un concurs de mașini de la Audi, pentru cea mai arătoasă mașină. Toată lumea prezentă la festival a avut dreptul la vot.

Iar în cea de-a doua zi, același concurs, doar că aici, marca votată a fost BMW. Aici a fost puțin mai spectaculos, datorită drift-urilor făcute de către participanți.

Ardelean Florin, câștigătorul cu BMW-ul său, a fost printre cei care au făcut drift-uri. Trofeul i-a fost înmânat de către Renato Crîsmar.

După premiere, Mihai Huzău a declarat că anul viitor vrea ca și cei de la Mercedes-Benz să fie prezenți la concursul de mașini, pentru o formulă completă.

Pe lângă mașinile noi, la festival, cei prezenți au putut să admire și mașinile de epoca, modificate și recondiționate.
La sfârșitul primei zile de festival au fost lansate lampioane.

O dezamăgire pentru cei prezenți a fost faptul că DJ SNOW&MC AGENT, nu au mai performat, din cauza ploii, care și-a făcut apariția spre seară, cu câteva ore înainte de a intra ei pe scenă. Cei doi urmau să urce pe scenă în ziua a doua, la ora 23,00. Aceștia au fost prezenți în acest an și la festivalul UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Deși a încercat să remedieze situația, încercând să programeze reluarea celei de-a două zi, în următoarea zi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Mihai Huzău, alături de echipa sa, nu au reușit și festivalul s-a încheiat odată cu începerea ploii abundente. Astfel nici focul de tabăra nu a mai avut loc, programat la sfârșitul festivalului.

Sergiu Tămaş

Un comentariu

  1. Satmarean Răspunde

    Oricum organizatorii merita felicitați si poate anul viitor au mai mult noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.