Ultima actualizare: azi, 17:32
Locale

Ghinion pentru un cetățean maghiar, la Halmeu. A fost lăsat fără mașină și amendat drastic

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au descoperit și confiscat dintr-un autoturism aproape 200 pachete țigări de proveniență ucraineană, ascunse într-un locaș special amenajat.

În data de 31 iulie a.c., în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, pe sensul de intrare în țara, cetățeanul maghiar Laszlo F., în vârstă de 25 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor. 

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaș special amenajat în pragurile autoturismului, cantitatea de 178 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană. Țigările în valoare de 801 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei de către Biroul Vamal Halmeu. Totodată, și autoturismul în care erau ascunse țigările a fost ridicat în vederea confiscării.

Sursa – Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. M Răspunde

    asta e ghinion? titlu de rahat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.