Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Inconștiență incredibilă! Beat criță și fără permis, a provocat un accident frontal

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, din comuna Culciu, fiind la volanul unui autoturism  a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Accidentul a avut loc în 4 august, în jurul orei 00:00. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat și de asemenea, față de acesta s-a stabilit că nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolului și fără permis de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Este TUPEU incdedibil !

  2. Florin Răspunde

    Pe cât punem pariu ca nu face pușcărie? Desi ar merita.

  3. X Răspunde

    Minim 20 de ani de inchisoare

  4. RO Răspunde

    Sper ca va primi pedeapsa maxima, nenorocitul de betivan ar fi putut ucide oameni nevinovati; ocna pe viata I-as da daca ar fi posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.