Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Polițiștii locali au tăiat în carne vie! Clasamentul sancțiunilor

Poliția Locală Satu Mare a aplicat în luna iulie 763 sancţiuni contravenţionale. Într-un clasament al sancțiunilor, pe primele trei locuri se situează amenzile aplicate privind circulaţia pe drumurile publice (292 sancţiuni contravenţionale), pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, ordinii și liniștei publice ( 203 actiuni contravenționale), precum și pentru nerespectarea ordinii, curăţeniei şi igienei publice ( 150 de sanctiuni).

Poliția Locală precizează că locuitorii municipiului Satu Mare pot reclama acţiuni privind nerespectarea ordinii şi siguranței publice, încălcarea normelor legale privind curăţenia municipiului, actele de comerţ ilicit stradal, cerşetoria, nerespectarea mediului înconjurător, parcarea ilegală la dispeceratul Poliției Locale, tel. 0361-919 sau prin e-mail: [email protected].

4 comentarii

  1. Maria Răspunde

    Faceți numai reclamatii la dispecerat, vor merge gardienii sa constate ca degeaba nu poti trece cu un carucior pe trotuar din cauza masinilor parcate, daca este loc sa te strecori nu se considera parcare ilegala!

  2. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Mărie cred că porți altă pălărie in realitate..un atac pe la spate,tipic celor care le place să discrediteze Poliția locală ! Realitatea e cu totul alta; Poliția locală intervine la fiecare sesizare cu promptitudine cât și din proprie inițiativă pe teren la fața locului.Suntem puțini dar ne străduim să ne îndeplinim întotdeauna atribuțiile de serviciu… despre dotări și salarizare nu mai vorbesc… pentru că nu interesează pe nimeni.In schimb repet că dacă n -ar fi lăsate toate problemele orașului doar in seama noastră ar fi mai eficientă și mai vizibilă activitatea poliției în general.De asemenea as face un apel la populație sa aibă simț civic nu doar pe site ci și în viața reală!

    • abc Răspunde

      Lasă-ne că sunt lămurit cu voi din experiență proprie! Ex-gardieni publici paraleli cu situația!

    • Unu' Răspunde

      Stimabile, iar te vaiți ca o babă?
      Și pe voi vă atacă “statul paralel” finanțat de Soros, bag samă!?!
      Din declarațíile de avere publicate pe secțíunea dedicată de pe site-ul primăriei ( http://www.satu-mare.ro/subpagina/declaratii-de-avere-si-interese-2018-1531824175 ) eu deduc că nu prea aveți de ce să vă plângeți deloc! Salarii bunicele spre foarte bune și spor de hrană care însumate depășesc bine media salariilor din mediul privat!
      Acum întrebarea firească ar fii: SUNTEȚI SUSTENABILI? Adică valoarea cumulată a amenzilor aplicate lunar se apropie de suma tuturor cheltuielilor pe care voi o aduceți bugetului?

      Referitor la simțul civic al cetățenilor, ce să-ți spun?
      Mi-am permis o dată să-l întreb pe un coleg de-al tău care “patrula” de ce nu-i spune nimic unui biciclist care circula pe trotuar, iar reacția lui a fost una foarte agresivă: “dar pe unde să meargă”?!?
      Sau, cu o altă ocazie, am pracat mașina pe strada Martirilor Deportați, iar ca să ajung la Ankora a trebuit să merg CU COPILUL pe alocuri, pe carosabil din cauza mașinilor prost “parcate” pe trotuar, iar reacția colegilor tăi de la dispecerat a fost “dacă se poate trece nu avem ce face”!?!
      Cum vine asta?
      Îți lasă dobitocul de șofer maxim un jumătate de metru spațiu de trecere, dar de multe ori deloc!, când conform legii nu ai voie deloc cu mașina pe trotuar, iar dispecerul mă întreabă dacă am loc să trec?!? Păi dacă aș avea loc, aș mai suna?
      La fel cu mașinile parcate în intersecții și pe contrasens: trec colegii tăi pe lângă ele și se fac că nu văd nimic!!
      Înțeleg că sunt puțini cei cu atribuții în domeniul circulației, dar dacă vedeți că sunteți depășiți de situație, cereți sprijinul poliției adevărate!
      Oricum, eu pe voi nu vă mai sun! M-am lămurit de (in)competența unora dintre voi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.