Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

PROGRAM. Începe primul festival de bere artizanală din Satu Mare!

Primul festival dedicat berii artizanale începe în acest sfârșit de săptămână în Satu Mare. Începând de mâine, vineri, 10 august și până sâmbătă, 11 august, sătmărenii vor putea să savureze cea mai bună bere artizanală, să se distreze și să câștige numeroase premii.

O mulțime de trupe vor urca pe scena amplasată în Piața 25 Octombrie și vor cânta pentru toți sătmărenii care aleg să își petreacă acest weekend într-o atmosferă de sărbătoare, în compania celor mai bune beri artizanale. De asemenea, toți cei prezenți vor avea ocazia să facă cunoștință cu noua bere Transilvania, produsă sută la sută în Satu Mare!

Programul oficial al Festivalului:

 

 

2 comentarii

  1. Stela Răspunde

    BINE CA ATI VRUT SA MUTATI OTELOAIA, CICA DIN MOTIVE RELIGIOASE CA SA POATA PARTICIPA SI CEI CARE MERG LA BISERICA, SI PENTRU FESTIVALUL BERII NU-I BAI CA-I IN TOIUL POSTULUI?

  2. Otelarul Răspunde

    Berea e una, tradițiile sunt alta. Nu cred că festivalul berii e foarte nimerit în post, asa cum nu cred că “tradiția” comunistă a festivalului de la Oteloaia, care datează din 1957, an în care a venit pe lume, din ce in ce mai penibilul Nicolae Mureșan, ar trebui perpetuata! Hai oameni buni, să stăm odată jos si să regandim toate aceste manifestari si sa incercam sa le punem intr-o ecuație normală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.