Ultima actualizare: azi, 15:32
Locale

Unirea, visul unei națiuni. Spectacol patriotic în capitala Țării Oașului

Negreștiul se pregătește de o mare sărbătoare. Cu toate că, oficial, Zilele Orașului ”Zestrea Oașului” vor începe vineri seara, 17 august, sărbătoarea va debuta încă din acest weekend, cu un amplu spectacol patriotic.

Sâmbătă seara, 11 august, va avea loc la Negrești-Oaș un amplu spectacol patriotic oferit de artiștii Nicolae Furdui Iancu și grupul Crai Nou, Paula Seling, Proiect K1, Tuan, Iuliana Tudor, Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu, Sorin Francu și Daniel Lazăr, în cadrul turneului național ”Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei Națiuni”.

Spectacolul va începe la ora 19.00, pe stadionul din Negrești-Oaș, iar în deschiderea acestuia vor urca pe scenă Maria Petca Poptean, Formația Pionierii, Nicolae Mureșan și Nicolae Mureșan Jr.

Un comentariu

  1. Gheorghe Ban Răspunde

    INTREBATI NUMAI PE VICE-PRIMAR DESPRE ISTORIE SI CENTENAR IN CE AN SA INFAPTUIT SI O SA AVETI O MARE SURPRIZA!DE UNDE SA STIE UN IMPEGHAT DE MISCARE LA CFR ISTORIE?ASTIA SUNTEM SI ASTIA NE REPREZINTA ANALFABETISM MULT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
,,Uniți învingem”. Protest anunțat pentru această seară, la Satu Mare

Dacă românii din Diaspora se vor aduna în Piața Victoriei din București pentru a protesta împotriva Guvernului, sătmărenii vor face...

Închide