Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. Muncitori trataţi ca nişte obiecte. Angajată transportată în spaţiul de marfă

Muncitori ai firmei de salubritate din Satu Mare au fost surprinşi, din nou, în timp ce sunt transportaţi în spaţiul de marfă al unei autoutilitare.

Din imaginile surprinse de un cititor PortalSM se poate vedea cum o femeie se află în spaţiul de marfă al unei autoutilitare în timp ce trece podul Decebal. Evident că acest lucru este interzis de Codul Rutier.

Se pare că nimeni nu ia nicio măsură din moment ce muncitorii firmei de salubrizare sunt transportaţi tot timpul aşa. Angajaţii au mai fost surprinşi inclusiv în remorcile unor tractoare.

 

10 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Asta deja e practică comună a celor de la Florisal!
    Așa își respectă muncitorii, care nu au nici o vină!

    • Norick Răspunde

      cabrio feeling… :-)))

      • y Răspunde

        Probabil minoritarul din India nu s-a spălat și șoferul l-a pus în spate la ventilat. Sau vroiau să facă drifturi și ăla din spate era pentru echilibru în curbe?

        • KUKA Răspunde

          Grofu’ din Soarelui știe tot!
          Toți sunt nespălați și au buda în fundul curții !
          BYE,BYE !

  2. y Răspunde

    Te-ai simțit cumva vizat sau încerci doar să dai niște replici răsuflate și defazate temporal?

  3. EinsZweiPolizei Răspunde

    Erau pe cont propriu la ora cat arata umbra.

    • abc Răspunde

      Cu mașina firmei nu faci taximetrie sau alte chestii private mai ales în cazul Florisal care trăiește doar din bani publici. E valabil și pentru Apaserv, Transurban sau dacă mai ții mine chestia cu bradul dus de Crăciun cu ambulanța, este același lucru.

  4. Punisher Răspunde

    Poliția doarme din nou? Că și în Micro 15 parchează unde l-i se fâlfâie, au fost ocazii când Poliția îi putea amenda, dar s-au făcut că plouă, că deh, cum să se pună ei cu firma lui Vasile Pușcaș! Tot așa cu ochii mei i-am văzut pe cei de la Locală că au văzut mașini parcate exact în dreptul indicatorului “oprirea interzisă”dar nu aveau ei nici o treabă. Probabil de aceea că și ei parchează cum sunt unii dintre ei pozați pe site-urile de socializare!

    • Unu' Răspunde

      Vezi, nu te lega de sfânta “poliție locală” că-ți sare relaxatu’ la jugulară!
      Ei fac totul corect și ca la carte, noi ăștialalți suntem niște proști care nu știm nimic!

    • y Răspunde

      Da’ ce vrei că de exemplu ieri 16 august ora 11.30 puliția locală era ”parkată” la colț vis-a-vis de Casa Vecsey lângă statuia lui Brătianu și nu aveau nici o treabă cu mașina oprită pe trecerea de pietoni de la colț și cu avaria pornită plus încă vreo 2 mașini parcate aiurea că blocau pe ceilalți care parcau regulamentar la Daemi sau la banca de acolo. Dar erau pe teren! Apoi pe căldura asta să mai și lucreze! Probabil așteptau bătrânica cu pătrunjelul.
      PS. Acum mai bine de un an a anunțat primarul cu mare tam-tam că l-a pus pe pensionarul Chișluca șef mare peste puliția locală. Na, că amu’ să vezi tu ordine în oraș. No comment ! Eu nu am așteptări mari de la ei, știu că sunt puțini și e greu dar să nu se dea cu cărămida-n piept că ce grozavi sunt pentru că nu sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.