Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Asociația ”O masă caldă” vrea bucătărie proprie. Caută expert

Echipa ”O masă caldă” din Satu Mare, după 3 ani de existență, dorește deschiderea propriei cantine, responsabilii căutând momentan un expert pentru elaborarea proiectului. În toți acești ani, programul ”O masă caldă” a hrănit mii de oameni ai străzii, bucătarii fiind alcătuiți doar din voluntari, iar hrana fiind pregătită în bucătăria unui liceu din Satu Mare.

Pentru elaborarea proiectului noii bucătării, echipa are nevoie de serviciile unui expert în domeniu.

”Momentan am avea nevoie de serviciile unei persoane pricepute în a elabora un proiect pt. amenajarea bucătăriei conform standardelor DSP – planul mobilierului și echipamentelor de gătit. Dacă sunteți persoana potrivita pentru elaborarea planului bucătăriei vă rog să mă contactați la nr. de telefon: 0748287972- SIMONA”, este mesajul postat pe Facebook al coordonatoarei proiectului ”O masă caldă”.

Ideea înființării unei bucătării proprii vine după ce, timp de 3 ani, programul ”O masă caldă” s-a dovedit a fi unul de succes, mii de oameni ai străzii beneficiind de hrana pregătită de voluntari.

”Programul “O masa calda” din Satu Mare s-a dovedit a fi un proiect de succes. Au contribuit la asta sătmărenii inimoși implicați în număr mare ca voluntari, donatorii din Satu Mare, din țară și străinătate, colaboratorii printre care enumeram și autoritățile orașului și județului. De succesul proiectului profita cel mai mult beneficiarii noștri, oamenii străzii. Peste puțin timp vom împlini 3 ani de existenta în SM și am crescut suficient pentru a ne extinde și a înființa o bucătărie proprie. Am identificat locația și suntem în faza de adaptare a spațiului pentru nevoile proiectului nostru. Viitorul proiect va implica un număr mare de voluntari care vor găti o masa calda pentru grupurile sociale cele mai vulnerabile. Deschiderea noii cantine presupune destul de multa munca asa ca, orice ajutor este binevenit. Vom reveni cu noi informații despre planurile noastre”, se arată în același mesaj al Simonei, coordonatoare proiectului.

2 comentarii

  1. Prima ru Răspunde

    Incercati la Dom

  2. Marin Molnar Răspunde

    Din 24 octombrie am sa ma aflu la Satu Mare,asi putea sa va ajut la intocmirea si definivarea bucatariei.0752450991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.