Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

ATENŢIE! Inspectori falşi în Satu Mare! Cum îi puteţi depista

Mai mulţi inspectori falşi care se prezintă a fi de la DSVSA  Satu Mare s-au prezentat la magazine din Satu Mare şi au efectuat controale. Conducerea instituţiei atrage atenţia că aceste persoane nu sunt angajaţii instituţiei şi precizează cum se legitimează adevăraţii inspectori.

Redăm comunicatul instituţiei:

În ultimele zile, am fost semnalați că în unitățile de comercializare a produselor alimentare de origine animală și non animală din județul nostru, au apărut diferite persoane, care se pretind a fi, inspectori ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu – Mare și care încearcă să efectueze controale în unitățile sus amintite și să recolteze, diferite cantități de produse alimentare , în special –  carne, preparate  din carne, lactate – pentru examene de laborator.

Precizăm în acest sens, că inspectori Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu -Mare, care participă la acțiuni de control în unități,  indiferent de profilul de activitate,  se legitimează, cu Legitimație de Serviciu,  cu sigla A.N.S.V.S.A. ,  numerotată  și vizată la zi, cu ștampila unității și au asupra lor,  Ordinul de deplasare ( delegație), semnat  și ștampilat, de Directorul  Executiv al D.S.V.S.A. .

Pentru orice fel de sesizări sau reclamații în domeniu, vă rugăm să apelați, la numărul de telefon  0261715956 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.