Ultima actualizare: ieri, 21:40
Locale

Bursă de succes la Negrești Oaș. 80% dintre candidați, selectați pentru angajare

Bursa locurilor de muncă organizată, astăzi, la Negrești Oaș a fost un real succes, potrivit primarului Aurelia Fedorca.

În cadrul Bursei, au participat peste 100 de persoane, 108 dintre acestea au fost intervievate, iar 82 dintre acestea au fost selectate în vederea încadrării.

”Bursa locurilor de muncă pe care am organizat-o azi la Negrești-Oaș, împreună cu AJOFM Satu Mare, la cererea Greif Flexibles România, a fost un real succes. Au fost prezente peste 180 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, iar angajatorii – Greif Flexibles, Crișeni SRL, Ciceu SRL și Edilcom SRL – au oferit 74 de locuri de muncă. În cadrul bursei au fost intervievate 108 persoane, din care 82 au fost selectate în vederea încadrării”, transmite primarului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Totodată, 8 persoane persoane au fost direcționate spre Liceul Ioniță G. Andron pentru a beneficia de programul ”A doua șansă”, pentru a urma o formă de învățământ și pentru a obține o certificare.

”Un lucru benefic pentru acele persoane care din diverse motive nu și-au putut urma studiile la timp, iar acum se află în imposibilitatea de a-și găsi un loc de muncă. Vom repeta pe viitor astfel de burse pentru a pune față în față angajatorii aflați în căutare de angajați și negreștenii aflați în căutarea unui loc de muncă”, se arată în mesajul primarului Aurelia Fedorca.

2 comentarii

  1. Govorache Răspunde

    Totu-i miere si lapte la Negresti Oas!!!

  2. Costiclădop Răspunde

    De ochi lumii, în realitate zero.
    Politicul mânjește tot, reclamă de c-cat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident în Satu Mare. Un șofer a intrat cu mașina într-un autoturism parcat

Un nou accident a avut loc în această după-amiază, luni, 24 septembrie, în Satu Mare.  Totul s-a întâmplat astăzi, în...

Închide