Ultima actualizare: ieri, 22:29
Locale

Clubul pensionarilor sătmăreni, deschis. S-a dat startul activităților de toamnă

Subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás a prezidat, joi, şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice desfăşurată în Sala Mică de şedinţe a Palatului Administrativ.

După intonarea Imnului Național al României, subprefectul Altfatter Tamás a dat cuvântul doamnei Livia Haidu, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare care a prezentat activităţile organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Pentru a marca această sărbătoare atât de importantă, membrii asociaţiei au organizat un pelerinaj istorico-religios care a cuprins următorul traseu: Ţebea, Deva, Hunedoara, Mormântul lui Arsenie Boca, Orăştie şi Alba Iulia. O veste îmbucurătoare este că în data de 13 septembrie 2018 s-a deschis clubul pensionarilor în Satu Mare. În incinta acestui club, membrii îşi pot petrece timpul liber şi pot desfăşura şi pregăti diferitele activităţi. În data de 1 octombrie 2018, când are loc Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice va fi organizată o masă festivă gratuită pentru membrii asociaţiei, urmată de un program artistic susţinut de corul Armonia. Iar în perioada imediat următoare se vor realiza o serie de activităţi socio-umanitare la căminele de bătrâni din judeţ.

Subprefectul Altfatter Tamás, a transmis tuturor persoanelor vârstnice din judeţ multă sănătate, zile senine şi la mulţi ani fericiţi.

Şedinţa s-a încheiat cu un frumos moment artistic susţinut de corul Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare.

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Apreciez implicarea tuturor varstnicilor ( sau pensionari , cum zic unii ) si dupa incheierea activitatii lor profesionale ! Felicitari si sa aveti parte de sanatate , bucurii si viata lunga in belsug si prosperitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tânără abandonată din Satu Mare, premiu special la un concurs din Ungaria

Balazs Pamela, o tânără de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Satu Mare, a câștigat premiul...

Închide