Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Conducere nouă la Școala nr. 10 din Satu Mare

O nouă conducere la Școala nr. 10 din municipiul Satu Mare. Luni a avut loc instalarea noului director al Școlii nr.10, Zoltan Gnandt, în prezența primarului municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, a inspectorului școlar adjunct, Zoltan Kallos, și a consilierului municipal, Ottilia Szejke.

”Școala nr.10 este o unitate de învățământ de elită în municipiul Satu Mare, cu elevi și profesori care au avut mereu rezultate foarte bune, au obținut performanţe la olimpiadele școlare şi se bucură de o mare încredere în rândul părinților şi al specialiştilor în Educaţie. Îi doresc mult succes noului director și să mențină colaboarea foarte bună care a existat până acum între școală și Primăria Satu Mare”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

După instalarea noului director, primarul Gábor Kereskényi a verificat stadiul lucrărilor de amenajare a noului teren de sport, finanțat din fonduri obținute de la Guvernul maghiar, dar și privind pregătirile în vederea începerii noului an școlar.

6 comentarii

  1. musai o fo sa fie ungur Răspunde

    musai?

  2. BOZGORU Răspunde

    BISTOS!

  3. comentator Răspunde

    Conform legii da. Directoarea adjunctă este româncă. De ce băgați strâmbe? Vă simțiți mai bine? Dacă directorul școlii era numit definitiv pe post și era român, obligatoriu adjunctul trebuia să fie minoritar.

    • matroz Răspunde

      Pot fi de acord cu afirmatia!Dar de unde izvoraste cutuma?De ce n-ar fi ucrainian sau svab?

      • y Răspunde

        Școala are secții de română și maghiară. A avut și secție de germană până să pornească liceul Ettinger. Și a avut mulți ani director șvab, dl Ressler, dar cred că știi asta. Mi se pare absolut normal. Nu înțeleg care este problema. Ucrainean nu prea poate fi nu este de unde. Dar personal chiar nu m-ar deranja .

  4. Cucu Răspunde

    Asa-i cand esti prost si ai picat concursul de inspector şcolar general adjunct, noroc cu detasarea facuta de Ministerul Educatiei.
    Sunt curios a doua oara ai reusit sa iei examenul ca pe IF nu scrie? Nu prea cred din moment ce te-ai reorientat catre nr. 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.