Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Accidentul din Mădăras. Copilul are rupte ambele picioare

Copilul de 13 ani care a rămas încarcerat în autoturism în urma accidentului din Mărăras are rupte ambele picioare.

La spital, acestuia i-a pus diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, traumatism craniocerebral acut, fractura deschisă membru inferior drept şi fractura membru inferior stâng.

Amintim că în accidentul de miercuri din Mădăras au fost implicate două autoturisme. Două persoane au rămas încarcerate, un copil de 13 ani și un bărbat de 67 care se aflau într-o mașină.

9 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    pacat de copilas, in schimb ar trebui modificata legislatia cu privire la termenul de valabilitate la permis: nu mai mult de 65de ani , dupa aceasta varsta sa se predea permisul, dupa 65 de ani nu mai are nimeni aceeleasi reflexe ca si la 18-60ani.

    • y Răspunde

      Materia ta cenușie este neagră rău.Ți-a trecut par example prin țeastă ideea ca duduia cu merțanul care teoretic avea prioritate a zburat prin localitate cu peste 100 la oră? Dacă erai în situația ”moșului” de la volan, tu cel sub 65 de ani ce puteai face? Ai o logică … ilogică.

      • Ionica Răspunde

        Corect y. dupa cat de spart ii Ka-ul , Mertzanu avea vreo 90-100 km/h. Si asta cu anularea permisului la 65 de ani ii o prostie. Taica meu are 65 si conduce f bine. Nu zic , ar trebui sa fie obligati sa faca analize mai des

    • DA?! Răspunde

      Plus test de inteligenta, minim 150.

  2. Jan Răspunde

    #dr.storm, pastreaza-ti ideile pentru tine.
    Nu le impartasi altora. Nu de alta dar orizontul lor nu depaseste dimensiunea unui punct.

  3. dr storm Răspunde

    imi mentin ideea ! (1)femeia nu circula cu 100km/h, (2) jan, toti vom ajunge la varsta ta de peste 60 de ani!

    • y Răspunde

      Eu nu sunt vizat deocamdată de ideea ta ”democratică”cu vârsta. Dar eu atunci aș avea o propunere de limitare a permisului pentru tineretul ăsta zburdalnic. Adică mai puține cai putere fraților până vă liniștiți și într-adevăr învățați să șofați. Mulți sunt doar mândri posesori de permis și donatori de organe.
      Aș vrea eu @dr storm ca toți șoferii să conducă cum conduce tatăl meu. Fără accidente și are 82 de ani. Nu poți fi așa cu bătrânii indiferent din ce cauză. Tatăl meu când nu se simte bine nu se urcă la volan ci cheamă un taxi. Derbedeii tăi simpatici când sunt beți de exemplu se urcă lejer la volan și calcă accelerația. Și eu pot inventa propuneri din astea cu care vii și tu.

  4. dr storm Răspunde

    y, il felicit pe tatal tau pentr-u performanta! dar nu eu am inventat ideea cu permisul suspendat dupa varsta de 65 de ani, in multe tari se practica asta, dar orice persoana indiferent de sex isi pierde din reflexe dupa aceasta varsta, iar referitor la cei care calca pedala de acceleratie sa sti ca nu simpatizez cu ei de nici un fel, pe aceasta cale le sugerez politistilor sa stea cu radarele mai mult prin oras si la trecerile de pietoni inclusiv seara, si y, inca o data bravo tatalui tau!

    • y Răspunde

      Din păcate în orașul ăsta toată lumea se grăbește. De la atâta alergare se generează nervi, stress, claxoane, înjurături după care vine pocul mare. Cu o minimă conduită preventivă 80-90% din accidente ar putea fi evitate. Și mie mi-a sărit aproape sub mașină un copil care bineînțeles era cu casca în ureche și nu s-a asigurat la traversare pe b-dul Transilvaniei la casieria Digi. Eu având 40 la oră am putut frâna. Și în cazul accidentului din Soarelui de azi dacă nu putea fi evitat (copii totuși sunt copii) măcar nu era lovit atât de tare copilul. Șoferul poate avea dreptate dar totuși a lovit copilul cuiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.