Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Lucrări de reabilitare în 14 Mai: se modernizează străzile și trotuarele

Primăria Municipiului Satu Mare desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor din zona cartierului 14 Mai- stadionul Olimpia. Primarul Kereskényi Gábor și administratorul public Maskulik Csaba au verificat joi, 20 septembrie, stadiul lucrărilor.

Astfel, se lucrează pe străzile Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi. Întreaga  zonă capătă acum o nouă față. Investițiile în reabilitări de drumuri și trotuare din zonă sunt mai ample și cuprind și străzile Anton Pann, Grigore Ureche, Argeșului , Ilarie Chendi, Bacovia.

”Se lucrează din plin pe str. Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi, o zonă neglijată de ani buni. De la inundațiile din 1970 în acestă zonă nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare atât de ample. Vom continua investițiile în tot orașul, pas cu pas!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Continuarea dezvoltării infrastructurii în municipiul Satu Mare este posibilă datorită proiectelor la care s-a lucrat încă de anul trecut. Toate lucrările sunt finanțate de bugetul local, astfel că Satu Mare continuă acest amplu proces de modernizare a infrastructurii.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.