Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTO. Statuia Eroului Necunoscut va fi dezvelită în 1 Decembrie. S-a obținut autorizația

Colonelul (R) Voicu Șichet, reprezentantul Asociației Civice Tempora Satu Mare a anunțat, că statuia Eroului Necunoscut va fi dezvelită într-un moment de mare sărbătoare pentru români.

Voicu Șichet a precizat pe facebook că Primăria Satu Mare a emis autorizația de construcție, iar reamplasarea statuii Eroului Necunoscut a intrat în linie dreaptă. Astfel, după data de 1 octombrie vor demara lucrările de construire a soclului statuii. De asemenea, a fost comandată și piatra care va fi aplicată pe soclu, iar statuia va fi livrată după 15 noiembrie.

Col. (R) Voicu Șichet a mai precizat că se continuă campania door to door de strângere de fonduri, fiind nevoie de încă aproximativ 15.000 euro pentru plata investiției. Există premise favorabile ca Statuia Eroului Necunoscut să fie dezvelită chiar pe 1 decembrie, la exact 100 de ani de la Marea Unire.

 

 

 

8 comentarii

  1. Piticul Răspunde

    Mai bine Statuia Hotului Necunoscut care din 90 incoace fura incontinuu si nu il prinde nimeni.

  2. Consilier Răspunde

    No, amu nu mai spuneti nimic carcotasilor, instigatorilor??? Faptul ca primarul a semnat autorizatia insemna un singur lucru: acel statuie este cu ACTE in regula. OARE ACELASI LUCRU SE POATE SPUNE SI DESPRE IMPROVIZATIA DE LEMN, NUMITA TROITA????????????????????? Nu mai am intrebari!

  3. y Răspunde

    @Consilier, nu spun nimic pentru că mai nou mi se blochează comentariile. Mi se pare OK de altfel,o chestie de bun simț. Sunt curios dacă îmi apare comentariul.

    • moderator Răspunde

      Dar n-ai comentat nimic,de ce să nu apară.

    • Rodica Răspunde

      Ai dreptate in privinta blocarii comentariilor ! Saptamana trecuta mi-au blocat trei , in care numeam cu subiect si predicat vinovatii in cadrul pestei porcine si interesele meschine ce stau in spatele acestei … povesti , (din surse autorizate , dar care n-au voie sa mediatizeze acest lucru ) ! Exista si solutia rezolvarii acestui scandal (pesta porcina) , dar cineva stie ca ….daca se baga-n laturi il mananca porcii !

  4. Kowe Răspunde

    Y – functionar public , ce le stiii tu pe toate …. inclusiv cand pleaca / vine fiecare ….
    .Y – esti un frustrat ….te cunoastem si de Mos Crăciun.

    • Norick Răspunde

      Kowe (fain nickname) – de ce nu saluti , daca vrei sa spui ceva ? . Esti cumva un taran ??
      Hai spune ceva despre tine , sa ne cunoastem mai bine … 😉
      Peace !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.