Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO&VIDEO. Doi români au murit, iar trei au fost răniţi în urma unui accident rutier în Ungaria

Doi români şi-au pierdut viaţa şi alţi 3 au fost răniţi în urma unui accident petrecut în Ungaria, lângă Cegled.

În coliziune au fost implicate 2 maşini înmatriculate în România şi un autoturism din Ungaria. Au murit şoferul maghiar şi doi dintre ocupanţii uneia dintre maşinile din ţara noastră: un copil de 5 ani şi o bătrână. Deocamdată, nu se cunosc cauzele tragediei.

Cei trei compatrioţi răniţi sunt internaţi în stare gravă într-un spital din Ungaria, iar consulatul României monitorizează situaţia lor.

Diplomaţii romani țin legătura cu autoritățile locale și acordă asistență consulară, pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite.

Sursa – știrileprotv.ro

Sursa foto – 24.hu

7 comentarii

  1. M Răspunde

    romani prosti, vin si fac ravagii pe strazile din Ungaria. nu isi pretuiesc familia, decand am copii nu merg mai mult de 90 si ma gandesc de 3 ori daca ma bag in depasire, nu stiu altii de ce nu gandesc la fel. fac zilnic 100 km, de multe ori patesc ca ma depasesc cretinii, iar in orsasul urmator ne intalnim la semafor, eu am mers in siguranta cu 90, iar boul cu 110 facand depasiri periculoase, merita?

  2. Fii atent Răspunde

    Salut ,,M ” daca erai atent la video atunci iti dădeai seama cine era vinovat. Da , bine ca tu nu esti roman .

  3. gheorghe Răspunde

    Ai dreptate ,M” intr-o oarecare masura.Dar daca vine un nebun care da in tine cu 120…140 km/h????el scapa iar cel nevinovat ramane invalid sau decedeaza.In ziua de azi este o nebununie pe strazile din romanica.Oamenii nu mai au rabdare,respect de sine(ce sa mai zic pentru altii).furie,nervi…..Eu zic o treaba.Fiecare conduce asa cum se si comporta cand nu este la volan.Nu poti fi un mielusel la volan cand afara din masina esti repezit,un leu,lup,tigru.Si invers este valabil.Parerea mea.Daca esti indisciplinat in viata de zi cu zi,la munca in familie in societate sa nu crezi ca la volan vei fi altfel.

  4. mm Răspunde

    Deci Domnule M, inainte de a avea copii cu ce viteza circulai ?.

  5. ciprian Răspunde

    @M
    Esti cam xenofob…crezi ca unguri prosti nu sunt…si daca ma uit bine la poza cu accidentul cred ca precis era un ungur prost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.