Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Poliţiştii au reţinut aproape 30 de permise, în weekend

28 de permise de conducere reținute și peste 250 de contravenții la regimul circulației pe drumurile publice au fost aplicate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, pe parcursul sfârșitului de săptămână.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie a.c., activități pentru asigurarea unui climat de siguranță pe drumurile publice și pentru respectarea a normelor de conviețuire socială, ocazie cu care au aplicat peste 250 de  sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 și aproximativ 25 de contravenții la Legea 61/1991, în valoare de aproximativ 72 000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 28 conducători auto care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 de km/h sau au efectuat depășiri neregulamentare, sau se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Din totalul permiselor de conducere reținute 19 au fost ridicate ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, 19 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 67 de ani fiind filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze de la 102 km/h până la 164 km/h, pe tronsoane de drum cu limite cuprinse între 50 km/h și 100 km/h.

Sursa: Poliţia Satu Mare

3 comentarii

  1. Hi brother Răspunde

    Este ceva activitate insa se putea mai bine, mai sunt gramezi de premise de suspendat, gramezi mari, foarte mari..….

  2. Aha Răspunde

    Pana mai sunt stalpi de electricitate , nu-i bai ! Ii mai franeaza pe unii ! :))

  3. comentator Răspunde

    Dacă ești puțin atent, la un stop puțin mai circulat la un singur ”verde” poți cu siguranță să reții atâtea permise. Așa că ce a făcut de fapt poliția rutieră? Eu aș propune pentru ușurarea muncii ca să fie numărați cei ce respectă codul rutier pentru că sunt incomparabil mai puțini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.