Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Primăria Satu Mare, model în accesarea de fonduri. Premiată pentru atragerea a milioane de euro

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat luni, 24 septembrie, în Cluj-Napoca, ediţia 2018 a Zilelor Regio. În cadrul evenimentului, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a premiat orașele care au depus proiecte în cadrul P.O.R 2014-2020.

Municipiul Satu Mare a fost premiat la secțiunea “Mobilitate Urbană”, în semn de apreciere pentru efortul și munca depusă în accesarea de fonduri europene REGIO. Diploma i-a fost înmânată viceprimarului Doina Feher, are a susținut și o prezentare a principalelor proiecte depuse.

Reamintim faptul că municipiului Satu Mare i s-a alocat o finanțare de 26,9 milioane de euro din care peste 21 de milioane de euro sunt alocați pentru dezvoltarea urbană durabilă.

18 comentarii

  1. Tibi Răspunde

    Traiasca Gabor, cel mai bun primar din Nord-Vestul salbatic!!!

  2. dr storm Răspunde

    bravo udmr! prevad un nou mandat pentr-u gabor!

  3. RENTEA Răspunde

    RAR ZIC ASA CEVA , DAR BRAVO GABORE …..POATE CA O SA MAI AI UN MANDAT !!!!!

  4. goga Răspunde

    Oare Oradea o fi primit vreun premiu?

  5. y Răspunde

    Autofelicitare. Jalnic!

  6. matroz Răspunde

    Deschideți presa și vedeți premiile,nu aprecierile.Vedeti Beclean,Dej etc.Hori de popa beat GABOR !

    • Altu Răspunde

      Nu sunt fan Gabor sau UDMR dar diferența dintre reprezentantul Ciumei Roșii și ungur,este net în favoarea ungurului. Dacă urmăriți orașele conduse de neciumati vedeți cum se dezvolta față de orașele ciumaților care involuează.In concluzie M..e PSD

  7. y Răspunde

    Lasă-l @Norick în boala lui. Eu oricum mă simt flatat, este unul care mă ”plagizează”! Drept că debitează tâmpenii. Oricum un om cu toate țiglele pe cap dacă vrea să trăiască civilizat votează gospodarul, indiferent de naționalitate. Scoateți măi frați români un candidat ca lumea la primărie și promit că îl voi vota. Tocmai pe Coica l-ați găsit în 2012 din 55.000 români care trăiesc în Satu Mare?
    PS. Eu nu sunt mulțumit de primarul ăsta, se poate și mai bine, dar e al naibii de greu să recunoașteți că se mișcă ceva, nu-i așa?

  8. unu Răspunde

    Apropo. …unde-s banii??? In concret ce s-a realizat cu ei????

  9. Dan Dediu Răspunde

    Nu esti tu fan Gabor, Altu, aia stim.
    Da’ ia sa ne referim la marele primar Coica, Crimeul Crimeii, titanul cu picior ciunt care a dat de pereti cu toti care-i erau alaturi si-a dat urbei Satmarului pe neasemuita dama de Eniko Glodean, mother of…
    Fonduri, a grait Coica, primarele. Funduri, a rasunat Somesul, hatrul. Am vazut China, a racnit Moica, strategul nord-vestului patriei, alaturi de Ponta, pe urma de Dragnea, pe urma de Ponta, pe urma de plm… A vazut Moica, a bubuit Somesul si si-a vazut de cursul sau.
    Si pe Kereskenyi l-a vazut Somesul si a tras cu ochiul. Nu stim inca de ce.
    Dar om vedea.

  10. Dan Dediu Răspunde

    y, nu te exprima, culca-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.