Ultima actualizare: azi, 21:29
Locale

Autostrada Transilvania, în linie dreaptă. Bucată din A3, în apropiere de Satu Mare

A fost desemnat câştigătorul licitaţiilor pentru construcţia a încă 33,9 km din autostrada Transilvania, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). De menționat că una dintre subsecțiuni trece la zeci de kilometri de Satu Mare.

Contractele pentru proiectarea şi execuţia subsecţiunilor 3C2 (Chiribiş – Biharia) şi 3C3 (Biharia – Borş) ale autostrăzii Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea (autostrada Transilvania) au fost câştigate de Asocierea Trameco SA – Vahostav-SK, a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Water Drillings SRL, informează, marţi seara, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pentru subsecţiunea Chiribiş-Biharia, cu o valoare de 326,515 milioane de lei, fără TVA (aproximativ 69 milioane euro), termenul contractual pentru proiectare este de 6 luni, iar cel pentru execuţie este de 18 de luni. Subsecţiunea Biharia-Borş are o valoare de 134,221 milioane de lei, fără TVA (aproximativ 29 milioane euro), o durată de proiectare de 4 luni şi o perioadă de execuţie a lucrărilor de 15 luni. Pentru ambele secţiuni, perioada de garanţie a lucrărilor efectuate a fost stabilită la 10 ani, menţionează CNAIR.

“În cazul în care nu vor exista contestaţii, semnarea contractelor va putea avea loc doar după expirarea perioadei legale de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii. În situaţia în care vor fi însă înregistrate contestaţii împotriva rezultatului procedurii, CNAIR SA va trebui să aştepte soluţionarea acestora”, a mai precizat compania.

Sursa – dcnews.ro

 

3 comentarii

  1. IOANA Răspunde

    BRAVO LOR

  2. Lili Puttana Răspunde

    ”apropiere” ??Cam 100 de km…

  3. Evil Răspunde

    Nesatula mai esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Ucrainean prins în Petea cu mașină căutată pentru confiscare

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetăţean ucrainean...

Închide