Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Bărbat arestat în Vama Petea! Dus direct în arestul Poliției Satu Mare

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din județul Suceava, condamnat la închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii și siguranței publice.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Florin B., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul este căutat de autoritățile române,  pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul în cauză a fost condamnat la doi ani și o lună de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Politia de Frontiera

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.