Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Carrefour vs. Kaufland. Ce salarii câștigă sătmărenii în cele două supermarketuri

Carrefour și Kaufland sunt două dintre cele mai mari rețetele de supermarketuri din România. În aceste condiții, cei de la greatnews.ro au aflat ce salarii primesc angajații în aceste magazine, cu ajutorul informațiilor strânse de undelucram.ro de la foști sau actuali angajați din Satu Mare și din țară.

Sub protecția anonimatului, foști sau actuali angajați au declarat următoarele venituri nete, raportate în luna octombrie 2018:

Salarii la Carrefour:

– coordonator întreținere – full time, Satu Mare, 5 ani experiență în domeniu – 1600 de lei, plus tichete de masă în valoare de 210 lei;

– casier full time din Timișoara, experiență 2 ani – 1200 lei, plus 210 lei tichete de masă;

– operator relații clienți, full time, Cluj Napoca, experiență sub 1 an – 1400 lei, plus 30 lei bonus, plus tichete de masă de 190 lei;

– șef relații clienți din București, experiență 2 ani – 1500 de lei, plus 200-300 de lei bonuri de masă.

Salarii la Kaufland:

– casier, full time, Satu Mare, experiență în domeniu de 1 an – 1000 lei, plus tichete în valoare de 300 lei;

– casier comercial, full time, Turda, experiență de 7 ani – 1500 lei;

– lucrător comercial, part time, București, experiență în domeniu de 15 ani – 1300 lei;

– lucrător comercial / casier trezor, full time, Timișoara, experiență de 7 ani – 1900 lei;

Sursa: greatnews.ro

 

 

6 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Chiar bătaie de joc! Merită să dea faliment!

  2. Satmarean Răspunde

    Si se mira ca nu au forta fe munca in Romania . La salariile astea ce vor? Pot sa spuna ca nu sunt rentabili si nu au de unde? Asa e la toti ,aproape, poate sunt si exceptii,si atunci spun ca bugetarii au salarii mari! Cat ar vrea sa aiba? Ei spun ca mai putin ca la privat!!!!!! Rusine sa le fie.

  3. Rodica Răspunde

    La ce v-ati asteptat ? Doar n-ati crezut ca vor sari cu salarii astronomice ! Stati linistiti , asta e pentru inceput , pe parcurs se mai taie cate ceva , cum stiu niste cazuri la Auchan ( la inceput era decontat transportul si-apoi s-a taiat , s-a mai diminuat si numarul tichetelor si valoarea lor , plus ca-n perioadele de varf- gen sarbatori – nu-ti iei nici un liber , chiar daca-ti vine randul ) ! Angajatorii ar trebui sa stie ca ce oferi , aia primesti , dar se pare ca nu si-au invatat lectia ! Asta se intampla fiindca cei care ar trebui sa verifice cum sunt respectate drepturile angajatilor ( adica ITM-ul) nu-si fac treaba (ca doar sunt bugetari amarati si ei) si se complac cu controale doar atunci cand primesc sesizari ! Care controale sunt contestate si se pierd in …..negura vremurilor !

  4. Road Runner Răspunde

    Întrebaţi şefimea ce lefuri nesimţite ia, nu pe amărâţii de lucrători comerciali sau casiere.

    • Iepure Răspunde

      Pai de la sefimea nesimtita l i se trage adica de la fostii smekeri de comunism si urmasii lor care pun mana pe toate posturile grase si negociaza doar pt ei de restul durandu i in cup momarlanii dreak …aici astia dau un fond bun de salarii pe care astia au libertatea sa l imparta pt ca cu aceasta conditie i au lasat sa deschida in romania …si daca ar fi triplu ei tot atat le ar da la cei ce muncesc si ar umfla ei tot desi si asa realizam ca gargarele cu clasa muncitoare si blamarea exploatarii omului de catre om erau in comunism minciuni de vreme ce chiar ei devenind capitalisti din tarani saracani se poarta cu ai lor caineste fara mila !

  5. ionica Răspunde

    Rusine Romania….tara de lumea a 3 a….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.