Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Consiliul Județean acoperă salarii cu bani de la spital. 1,3 milioane lei transferați către DGASPC

Consiliul Județean Satu Mare a decis transferarea a 1,3 milioane lei de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare pentru a putea fi plătite salariile angajaților din sistemul de protecție socială.

Decizia a fost luată, ieri, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Satu Mare, când s-a dat undă verde proiectului privind rectificarea bugetului general consolidat al Judeţului Satu Mare pe anul 2018.

”În cadrul acestui proiect au fost votate în plen sumele necesare pentru suplimentarea fondurilor care să acopere salariilor angajaților din sistemul de protecție socială. Pentru a putea fi plătite salariile aferente lunii octombrie 2018, au fost transferate 1,3 milioane de lei de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Satu Mare.

8 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Asta se-ntampla cand ai mana libera si-ti pui salarii cat nu poate duce bugetul ! La privat , daca un angajat primeste 2000 lei , se cheama ca-i salariu frumusel ( sa ne-ntelegem , nu in cartea de munca , ca acolo majoritatea au minimul pe economie ), pe cand la bugetari salariile incep de undeva mult mai sus , netul unui sef de serviciu la DGASPC fiind undeva de pe la 3000 lei ! Da , nu-i nici o problema , luati de la spital si mutati la DGASPC , ca oricum situatia e precara in ambele locuri ! Ar fi interesant sa ne spuna cineva cam cate persoane beneficiaza de cele 1,3 milioane lei de la DGASPC , sa ne facem asa o idee , cam, pentru cat ….nu se munceste la bugetari ! Sa nu fiu inteleasa gresit , e dreptul fiecarui angajat sa fie remunerat pentru ceea ce presteaza , dar la noi situatia s-a-ntors cu susu-n jos , cel ce produce efectiv , primeste bani mai putini , comparativ cu un bugetar (si-aici nu ma refer la medici sau cadre didactice) care face… mai nimic pentru bani mai multi ! Asta este legea salarizarii echitabila a lui Olguta psd !

  2. Hori Răspunde

    Bine faceti! Si mai taiati-i din salar lu’ Manea de la UPU, ca-i berbec… Vin oamenii nenorociti la urgente si el se comporta ca vechilul pe mosie, obraznic si nesimtit. Chiar, ce salar are domnu’ doftor Manea? Ca am inceput sa fiu curios de soarta lui…

    • Dr,Mengele Răspunde

      Adevarul este ca pe bivolul ala, chiar ar trebuii sa-l puna cineva la punct! Un caracter execrabil si ordinar! Foarte multe plangeri la adresa acestui personaj! E dar la toate le vine randul, la un moment dat…

  3. Ionut Răspunde

    Idiotule, nu vor lua bani din fondul de salarii al spitalului/medicilor, ci vor lua bani din fondul de servicii medicale de care ar fi trebuit sa beneficieze satmarenii

  4. Otelarul Răspunde

    Oare de ce Curtea de Conturi evita sa faca o verificare la Direcția Copilului? Ca s-ar ingrozi ce ar afla! Nu stiu ce pile au aia de la Directie dar situația este explozivă deja! Ar trebui poate sa facem o reclamație la București, ca la sm nimeni nu misca un deget! Oare de ce? O sa mai revin…

    • satmareanul Răspunde

      Ce sa verifice ? Ca si la Spital ? Verifica ce li se cere in tematica ! Daca ramanea colonelul director ar fi facut un pic de curatenie dar l au fugarit ca sa se miste in voie !

  5. sebi Răspunde

    Atâtea sugative câte sunt la Direcția copilului mai rar , redactori la Gazeta NvTV plătiți pe stat de plată fictiv , gen dragnea teleorman , parașute de partid , surori , mătuși și alte neamuri toți bine înfipți pe salarii babane .

  6. Pitti Răspunde

    Stați liniștiți! Curtea de Conturi nuvaverifica nimic. Prietenii stiu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.