Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Diaspora anunță un nou miting! Unde se strâng românii plecați în străinătate

Se anunță un nou miting de amploare în România. Ecourile mișcării de stradă, care a degenerat în scene de o brutalitate șocantă sunt vii și astăzi, la câteva luni de la 10 august. Românii din diaspora plănuiesc un nou protest, de data aceasta de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

“Grupurile civice Diaspora Europeana, Vocea Diasporei, Generatia “Feisbuc” & Diaspora Romaneasca si Radio Magura s-au organizat pe Facebook pentru a promova evenimentul.

Astfel, conform informatiilor care apar la evenimentul “Uniti in cuget si-n simtiri”, acestia urmeaza sa se intalneasca pe 1 decembrie, la ora 10:00, in Piata Cetatii din Alba Iulia.

“Venim acasa pentru a sarbatori Centenarul Marii Uniri! Miscarea Diasporei Unite si grupurile adiacente organizeaza o intalnire, la Alba Iulia, pe 1 decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Facem apel, pe aceasta cale, catre toate organizatiile care vor sa participe la intalnire, sa ni se alature”, anunta grupurile, conform Ziare.com.

24 comentarii

  1. Ioan Răspunde

    Respect pentru ziua nationala. Nu ne faceti de rusine de 1 decembrie.

    • Avram Iancu Răspunde

      Ioane,nici vorba ca Diaspora sa organizeze manifestatii de 1 Decembrie !! In primul rand oamenii de afara se intorc doar in luna in care au concediu,adica august,in rest isi vad de munca lor !!Cei care agita spiritele sunt hastagistii,raniti in amorul propriu ca nu au reusit in 10 august sa rastoarne guvernul !! Oamenii de bun simt nu l-i se vor alatura de 1 Decembrie,mai ales ca se sarbatoreste Centenarul MARII UNIRI,si nu cred ca vreun roman adevarat e nebun sa-si bata joc de aceasta zi !!

      • Tutankamon Răspunde

        Avram Iancu te numesti? Io ma gandesc ca esti Napoleon da ma rog, esti modest…prostovane.

    • Ioan gura de Aur Răspunde

      Nu ne fac de rusine stai linistit. Or manca si ei un ciolan cu fasole si un cartof pai cu muzica populara. Tu du-te si te culca, nu le purta grija.

  2. Robu' Răspunde

    Sclavilor, iar va mananca in cur?! Stati dracului pe plantatie, ca de aia v-ati dus acolo nu? Aici, mureati de foame, nu? Cine plm, va chemat iara, sa va dati cu parearea in numele celor care locuiesc in tara?! Sa veniti sa ne stricati sarbatorile? Si va mirati ca nu va suporta nimeni, primitivilor!

    • Daum Răspunde

      Tu ai probleme mari…

    • Bobu' Răspunde

      Da’ tu cine plm esti să vorbești in numele meu, prostalăule? Auzi domnule? “nu va suporta nimeni”, adică tu ești un NIMENI. Clar.

      • Robu' Răspunde

        Eu nu am vorbit in numele tau, retardatule! Am vorbit in numele meu, nu m-am dus la tine intre capsuni si betoane, sa-mi dau cu parerea despre lucruri de care habar nu am si nici nu mi-a cerut nimeni parerea! Ce va agitati atata degeaba, hastagistii p.lii! O mai luati odata in goarna si de sarbatori, odata tot o sa realizati ca nu e nimeni curios de parerea vostra! Hai, mars inapoi pe plantatie, ca nu o sa ai din ce sa inchiriezi masina cand vii sa-mi schimbi mie in bine viata! Oligofrenule!

    • Altu Răspunde

      Ai trăit în comunism și ți-a plăcut?Fi fericit ,comunismul s-a întors. Dreptul de a protesta a fost anulat,s-a creat o pătură nouă de tovarăși obedienți vezi aici bugetarii și pensionarii, miliția și jandarmeria sunt noua securitate, privații sunt chiaburii care trebuie stârpiți sau dc nu să slujească ciuma roșie. La al 10-lea congres să-l aplaudați pe Dragnea, mânca v-ar ciuma de pesedisti

      • Gogu Steriade Răspunde

        Bai pl bleaga,daca compari comunismul cu ce e acum inseamna ca ori esti prost de bubui ori esti redus mintal ! Dreptul de a protesta nu ti l-a ”anulat” nimeni,poti behaii cat te tin plamanii aia rosi de tutun si altele,dar inainte de a protesta te duci frumos si-ti anunti intentia ,ca asa e democratic,nu face fiecare ce vrea atunci cand i se scoala !!Iar bugetarii ”obedienti” sunt aia care te-au educat(probabil cu tine au dat gres) sunt aia care iti educa copii(pe care sper ca nu-i ai ,ca sa nu semene cu tine)bugetarii te vindeca daca ajungi la spital,bugetarii te apara de talhari si de criminali,iar fara ”militie si jandarmerie” ai putea fi prada hotilor si a talharilor,probabil ti-ar fi violata nevasta zilnic sau alte mii de faradelegi pentru ca omul nu e un animal rational,asa cum se crede,omul e cel mai periculos animal,iar daca nu ar exista legi si puscarii ar face dezastru !!Apropo’,daca psd e ciuma,zi-mi un alt partid din romania mai bun ca psd ,boule care esti bou ??!!Nu vezi ca toti provin din acelasi ”aluat” atat doar ca incearca sa te prosteasca in moduri diferite ?????

        • Altu Răspunde

          Băi gunoiule, că nu te pot numi altfel, spune cum te vindeca bugetarii,in spitale mori cu zile, șpaga e in floare, școala scoate analfabeți pe bandă rulantă, poliția și jandarmeria știu să bată oameni nevinovați. Singurii care merită banii sunt doar pompierii restul doar M și E. Eu lucrez că prostul să plătesc taxe și impozite și nu am nici un beneficiu. Am avut nevoie de analize am plătit,pt că dc vrei gratis aștepți cu lunile. Du-te într-o țară civilizată și ai să vezi cum bugetarii își fac treabă. La noi vor doar bani și sc le atragi atenția se agită ca tine, că doar ăsta e dreptul lor din naștere.

          • Gogu Steriade

            ::)))))Amice,ori esti sub tratament la Ene Tescu,iar asta iti scuza rabufnirea,ori esti frustrat rau de tot,iar pentru asta nu exista medicamente !!Doar ceaiul de cucuta te ma salveaza !!! :::)))))))

          • Altu

            Da mă sunt frustrat când plătesc taxe și impozite ca cei ca tine să facă burta mare pe spatele meu și a celor care muncesc. În schimb primim răspunsuri ca ale tale,bugetar de doi lei.

  3. Pop Ioan Răspunde

    Trebuie aratate noile achizitii (chiar daca sint inchiriate cu ora) : BMW-uri,jeepane,silicoane…..Sa moara vecinul de ciuda.

  4. Ciudatu' Răspunde

    Ba, serios?!! Iara v-ati gasit ma, sa va bagati in seama?! Ce kkt nu va vedeti de treaba voastra acolo unde sunteti?! Cine plm v-o chemat sa ne f.teti sarbatorile?! Masa de manevra, spalata pe creier!

  5. Om Răspunde

    Bravo pentru initiativa !

  6. 007 Răspunde

    Unele comentarii a postacilor ce folosesc injuraturile pe post de argumente, reflecta clar un psihic scapat de sub control si aflat ,cred, sub incidenta unui diagnostic medical clar.Nu voi comenta nicio postare de mai sus, pentru ca ar insemna sa fie sub demnitatea mea si fiu catalogat de cititori, cu acelasi sindrom incurabil si bolnaviocios.
    Sa impuineti regulile voastre de dictatori analfabeti si pupincuristi ,rasariti din mocirla societatii si cu actiuni aproape la limita infractionalitatii civice,ma fac sa cred ca debilitatea acestui popor este mai mult decat prezic sondajele.Debilitatea exagerat de mare rezultata prin asocierea acestor tip de indivizi si chiar prin lipsa de reactie a celeilate parti ,ca un drept cetatenesc si democratic, pentru contrabalansarea derapajelor voite de la democratie.
    Sper ca cetatenii onesti si cu principii sanatoase ce lupta pentru demnitatea unui popor si a unei tari, sa nu se lase intimidati de acesti indivizi blocati in propria mediocritate si sa reactioneze in conformitate cu uzantelor democratice .No offence !

    • Lilo Răspunde

      Maaaamaaaa!!! Doctul vietii! Cred ca nu-ti mai revii o saptamana dupa un asemenea efort intelectual, de a intocmi un asemenea speech academic, cu un vartej de expresii elevate, prin care, de fapt, nu ai spus nimic concret! 🙂

      • Catalin Prespalatu Răspunde

        @ Lilo-Ba da,a spus,tuuuu !! A spus ca e exagerat de ”sensibil”,ca e suav ca o floare-n-bobocita, si nu suporta vulgarismele,ca e proaspat fardat si de abia ce si-a vopsit parul,ca ar vrea sa fie mangaiat de o mana de barbat adevarat,nu ca unul,sau ”altul”,ca posibil sa nu mai scrie aici ever never !!Vai,tuuuu !!

  7. 007 Răspunde

    Lilo,stai cuminte, am scris pentru cei cu IQ-ul apropiat de al meu ,sau mai mare .Iar pentru tine sintagma,,nimeni nu s-a nascut atat de destept incat sa convinga un prost ca e prost ” e mai mult decat valabila.Asta e mai Lilo,stai bland in micimea ta, si cu IQ-ul cat gradele deafara, nu te forta sa-l ridici, pentru ca … daca n-ai de unde,n-ai si gata.Scuza-ma , dar chiar nu putem fi toti tampiti in tara aceasta !?! ! S-au probabil ma insel?No offence!

  8. cârcotaş Răspunde

    Citind comentariile de mai sus şi reflectând la unele dintre ele îmi vine în cap o replică ce-a lui Moromete:,,Aşa ceva nu există”.Se pare că exisă,totuşi…

  9. Nicolae Răspunde

    Inafara de carcotas vad doar o gloata de blegomani, strasnici pe tastatura, dezgoliti de caracter, plini de sine, si cred ca putini bolnavi, in fine.

  10. Nino nino Răspunde

    Ba, da’ e plin orasul asta de filozofi de inalta clasa si cultura, fini cunoscatori ai caracterului uman si vasnici judecatori ai altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.