Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Apel umanitar. O familie are nevoie de ajutor după ce un incendiu le-a mistuit casa

O nenorocire a lovit crunt în urmă cu câteva luni o familie din județul Satu Mare, rămasă fără locuință. Un incendiu devastator a ars până la temelie casa familiei.

Totul s-a întâmplat în luna aprilie, în localitatea Dumbrava din județul Satu Mare. Un incendiu provocat de o scurgere de gaze de la o butelie a făcut scrum casa unei familii, care a rămas practic pe drumuri. Acum, în prag de iarnă, oamenii cer ajutorul sătmărenilor.

,,Această familie are nevoie de ajutor. În urmă cu câteva luni s-a întâmplat această nenorocire. Cine poate, să îi ajute cu orice. Familia se confruntă și cu probleme de sănătate și le este greu având în vedere că vine iarna. Orice ajutor, oricât de mic, ar fi de mare folos”, este apelul făcut de o sătmăreancă pe Facebook.

Dacă doriți să oferiți familiei o mână de ajutor, puteți apela numărul de telefon 0740. 820. 049.

Știrea publicată de Portal SM în 23 aprilie 2018:

Pompierii sătmăreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Dumbrava. Incendiul, provocat de o scurgere de gaze de la o butelie, a cuprins rapid mai multe încăperi și o anexă.

Intervenția a fost dificilă și riscantă din cauza riscului de explozie, însă profesionalismul pompierilor a contribuit la limitarea pagubelor și la evitarea producerii unor tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.