Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Cadou pentru donatorii de sânge: plimbare cu Ferrari-ul unui sătmărean

O plimbare cu un Ferrari a fost recompensa pentru cei care au donat sânge, la un eveniment organizat în weekend, în cetatea din Oradea. Sloganul a fost “Donează pasiune” şi a strâns sute de participanţi, iar norocoșii s-au plimbat cu bolidul al cărui proprietar a venit special din Satu Mare.

Principala atracție a evenimentului a fost un Ferrari care are nevoie de mai puţin de trei secunde pentru ca vitezometrul din bord să arate 100 de kilometri pe oră. Din cele 500 de vouchere oferite la Centrul de Transfuzii Sanguine din Oradea, au fost extrase numele a zece norocoşi. Aceştia s-au plimbat cu bolidul al cărui proprietar a venit special din Satu Mare.

“Mă bucur foarte mult că pot să ofer ocazia acestor tineri să se plimbe cu o asemenea mașină după ce au donat sânge. Mașina este un Ferrari F12 Berlinetta, cu un motor de 6300 de centrimetri cubi, V12, de 740 de cai”, a precizat sătmăreanul Ovidiu Pop, proprietarul mașinii Ferrari.

Evenimentul “Show and Shine”, al cărui slogan a fost “Donează pasiune!”, şi-a îndeplinit obiectivul.

“Din păcate, numărul donatorilor s-a împuținat de câteva luni. Asta înseamnă undeva la 20-25 de donatori pe zi. Acest eveniment ne-a ajutat foarte mult să înmulțească numărul donatorilor cu 10-15 donatori pe zi”, susţine Beatrice Lahu, psiholog la Centrul de Transfuzii Oradea.

Sursa – Digi 24

4 comentarii

  1. Pavel Răspunde

    Iară Ovidiu Pop, dar de unde are baiatul asta asa multi bani ???. E incredibil !!!.

  2. X Răspunde

    Cunosc familia lui Ovidiu sunt niste oameni modesti simpli si pur si simplu superbi.

  3. Garuboz Răspunde

    Pentu ca al duce capu iar pe tine nu!Si tu esti incredibil de………prost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.