Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO. Gest impresionant! Au ajutat un bărbat să iasă din casă dupa 4 ani

Un bărbat din județul Satu Mare, imobilizat la pat, a reușit să iasă din casă după patru ani, datorită grupului Oferă un zâmbet și a managerului agenției Paralela 45, Mircea Felix Spătar. Aceștia i-au cumpărat bărbatului un scaun cu rotile, el fiind în imposibilitatea de a-și achiziționa unul.

Bărbatul este căsătorit, însă soția sa nu a avut puterea necesară pentru a-l ridica și duce pe bărbat afară. După patru ani, acesta a reușit să iasă din casă, iar bucuria a fost pe măsură.

„Te-ai gandit dimineața ce norocos ești sa te poti ridica din pat si sa mergi sa te speli pe ochi singur? Ei bine nici eu pana azi . Acest om a așteptat 4 ani un scaun cu rotile să poată ieși pana in fata casei, fiind în imposibilitate de a se deplasa iar soția lui fiind prea slabă sa il poată ajuta si sustine fizic la deplasare. Scaunul nu a venit, credit nu a putut lua, dar azi impreuna cu cei din grupul Oferă un zâmbet i-am cumpărat un scaun cu rotile, de bucurie nici nu a vrut să se mai imbrace, a dorit sa ne conducă el personal pana la strada . Ce ma surprinde de fiecare data la acesti oameni este faptul ca mereu vor sa te serveasca cu ceva si se rusineaza ca nu au posibilitatea, însă din puținul lor ar da. Vă mulțumim tuturor celor care ați donat, continuăm acțiunile si orice sprijin contează si pe viitor”, este mesajul managerului Mircea Felix Spătar.

8 comentarii

  1. [email protected] Răspunde

    Felicitari pentru gest ! Intr-adevar acesti oameni au nevoie de ajutorul nostru , nu parazitii si paduchii pe care-i platim din banii nostri ; din pacate pentru astfel de cazuri multi nu ne gasim suficient timp si resurse financiare , suntem prea preocupati de grijile personale . Inca odata bravo pentru actiunea voastra ! Si la mai multe !

  2. XXX Răspunde

    Din nou statul este varză, protecție socială numai pentru țigani, să poată mânca la Kaufland și să-și umple coșurile cum nu am mai văzut în viața mea și să se comporte de parcă ar fi magazinul lor.
    Nu este glumă cred că ați văzut cu toții ce cumpărături fac.
    Câți oameni care merg la servici își permit cumpărăturile care le fac respectivii sus menționați ?

  3. Tibi Răspunde

    Carucior 500 lei, transport 100 lei, sansa de a posta pe facebook si sa te vada jumate orasul DE NEPRETUIT.

    Exista lucruri ce nu pot fi cumparate cu bani, pentru orice altceva exista MasterCard.

    • cârcotaş Răspunde

      Aşa e,cum de nu ne-am dat seama?Eşti isteţ,dar ia spune :tu când ai făcut un gest de omenie şi să dai puţin din al tău unui năpăstuit?

    • Rodica Răspunde

      Daca pentru tine e atat de nesemnificativ gestul , pune tu mai mult , sa vedem cat de lasa ….constiinta ! Ce nu intelegi , este faptul ca pentru unele persoane , fericirea si bucuria se afla-n gesturi si lucruri …..marunte (pentru unii dintre noi ) . Cred ca pozele ….vorbesc de la sine despre necazurile si nevoile acestui om , dar tu , in grozavia ta , ai inteles ce ti-a convenit ! Asa cum spuneai si tu , unele lucruri nu pot fi cumparate – cum ar fi bunul simt , respectul , omenia , compasiunea fata de cei in suferinta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.