Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Incendiu în municipiul Satu Mare. O casă a fost cuprinsă de flăcări

În această după-amiază s-a încheiat intervenția pompierilor sătmăreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mansarda unei case de locuit din municipiul Satu Mare.

Solicitați chiar de către proprietarii care au observat incendiul, pompierii militari s-au deplasat la adresa indicată cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o ambulanță SMURD – TIM (Terapie Intensivă Mobilă) pentru a acorda îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică.

Intervenția promptă a forțelor a preîntâmpinat propagarea focului la restul locuinței, singurele încăperi afectate fiind cele de la mansardă, unde au ars: mobilierul, aparatura electronică și electrocasnică și alte materiale combustibile.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost scurtcircuitul electric la un calorifer electric amplasat în mansardă.
Recomandăm, și pe acestă cale, tuturor cetățenilor să nu lase nesupravegheate astfel de mijloace de încălzire și să nu le amplaseze în apropierea materialelor combustibile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.