Ultima actualizare: azi, 09:05
Locale

FOTO. Lucrări de anvergură într-o zonă importantă din Satu Mare. Cum arată după modernizare

Administratorul public, Maskulik Csaba, alături de o comisie formată din personalul specializat din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, dirigintele de șantier și executantul au efectuat recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a străzilor din zona Curtuiuș: Agricultorilor, Busuiocului, Curtuiuș I și Curtuiuș IV.

Astfel, pe toate cele 4 străzi s-a modernizat carosabilul prin realizarea unei structuri cu îmbrăcăminte asfaltică în două straturi, s-a refăcut inclusiv fundația pe toată lățimea străzilor și s-a făcut aducerea la cotă, astfel încât să se asigure racordul proprietăților la partea carosabilă care s-a încadrat într-un acostament din piatră spartă.

De asemenea s-au realizat trotuare pe ambele părți ale străzilor încadrate cu bordură, s-a asigurat scurgerea apelor pluviale de pe partea carosabilă prin șanțuri, s-au montat canale tehnice cu cămine de scurgere, fiind amenajat și accesul la locuințe prin realizarea unor podețe peste șanțuri.

,,Am făcut o investiție de anvergură în cartierul Curtuiuș pentru care s-au cheltuit din bugetul local peste 4,4 milioane de lei pentru a moderniza și reabilita complet o zonă care până acum a fost total neglijată. Am reabilitat patru străzi din cartierul Curtuiuș, fiind realizate lucrări de infrastructură a drumului, amenajare trotuare şi accese proprietăți și bineînțeles canalizare pluvială. Continuăm să investim în infrastructura orașului și vom interveni și în alte zone neglijate ale orașului!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

 

Un comentariu

  1. cârcotaş Răspunde

    La poza 2 ce clădire e ascunsă de anunţ?E ceva instituţie sau a ajuns asfaltul şi pt. parcarea din faţa unui ,,întreprinzător” particular?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Patru incendii de vegetație în județul Satu Mare. Intervin pompierii

În decurs de câteva minute, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, din cadrul Punctului de Lucru Turț și...

Închide