Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Partidul lui Ponta are sediu la Satu Mare

Partidul înființat de fostul premier Victor Ponta, Pro România, are sediu și în Satu Mare. În cursul zilei de astăzi, marți, 2 octombrie, a avut loc și prima ședință în noul sediu din municipiu.

Noul sediu Pro România Satu Mare se află pe strada Horea, nr. 2, membrii formațiunii inaugurând casa noului partid printr-o  ședință, la care a participat și fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

,,Discuții deschise și constructive in prima ședință a organizației ProRomânia Satu Mare, la noul sediu de pe str. Horea Nr. 2”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a partidului Pro România Satu Mare.

14 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Chiar ne era dor de tine oltenașule! De ce nu-ți vezi tu de bătrîneți că numa nasoale ai făcut cînd ai dat-o pe administrație. Așa ca sfat?

    • Alin B Răspunde

      Ăla cele cu fața de h….di este groparul orașului.

    • Rachita Răspunde

      Olteanul mai trăieste a ieșit de la bulău.
      Omul ăsta a distrus orașul iar acum si-a trimis oamenii prin diferite partide și uniuni.

  2. Rodica Răspunde

    Interesant (ca sa nu zic mai urat) , partid nou infiintat ( iarasi , vorba vine -nou infiintat – aceeasi Marie , alta palarie), si are ditamai sediul ; care sediu pare nou renovat ( se vede si o bucatarie in fundal cu o hota ) si numa bun de ….locuit ! Da de unde ati avut bani , asa ca …incepatori , sa va luati ditamai sediul , cand noi , fraierii astia care lucram sa putem plati darile la stat , ne chinuim efectiv sa supravietuim in aceeasi lume in care voi va imbuibati ? Ce sa zic , prin simpla prezenta ati compromis deja noua formatiune ! La vremuri noi , tot voi !

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Coica, un gunoi ordinar!

  4. Coco Jănel Răspunde

    Daca la ”sucursala” Satu Mare e Coica,spunem pas,acestui pseudopartid !! Mi-e plina ”voliera” de papagali !!!

  5. Bálint Răspunde

    Cuie Moica!! iasasi esti in reflecor?

  6. Emilian Răspunde

    Ba fratilor sunteti chiar batuti in cap…
    pai daca asta au gasit oamenii de inchiriat, care e problema voastra iarasi intr-un partid exista contributii, adica fiecare pune cate ceva, hai ca nu sunt chiriile atat de mari in orasul asta incat 10 oameni sa nu-si permita sa le plateasaca.
    Dati asa o palma la cacat sa puta numai dar nu veniti cu argumente esentiale
    Sa va bucurati ca omul asta mai vrea sa faca ceva pentru orasul asta dupa ce nici macar nu v-ati miscat fundurile putrede din canapele sa mergeti sa votati.
    O sa va pieptanati voi cu Gabita al vostru cand se vor termina proiectele lui coica pe care le implementeaza el acuma…sa vedem apoi ce proiecte va mai face actruala administratie.
    Omul asta in 4 ani cat a fost primar a pus la punct toate proiectele ce le vedeti implementate de Kereskeny.
    De investitori sa nu mai vorbim: Dedeman, Nepi, Kaufland, Lidl…nu le aveati voi de nu era Coica
    Aveati un cacat UDMR-ist intr-o groapa de sobolani din centrul nou si pana si scaunul de sub cur ar fi fost deja al Episcopiei Romano Catolice, daca nu este deja
    Asa ca scoateti-va chilotii din cur si mai ganditi-va o data ce vorbiti, asta binenteles daca nu sunteti postaci PNL-isti

    • Rodica Răspunde

      Majoritatea celor care postam stim ca …schimbarea la fata a orasului nu se datoreaza nici udmr-ului , nici primarului actual , si am spus acest lucru ori de cate ori s-a facut referire la proiectele legate de orasul nostru ( cand udmr a votat contra , in consiliul primariei) ; udmr si actualul primar culeg roadele muncii antecesorilor , asta e clar ! Singurele lucruri in care s-a implicat udmr-ul au fost proiectele ce vizau strict minoritatea lor ( a se vedea lacasurile de cult unguresti , scolile cu predare in limba maghiara , liceul Kolcsey ,gradinite , cladiri de patrimoniu ,etc.) , pe ei i-a durut la …. basca de interesele comunitatatii romanesti , ei urmaresc doar realizarea programului udmr ! Pe care program , culmea , nimeni si niciodata n-a reusit sa-l traduca si sa-l aduca la cunostinta tuturor cetatenilor Romaniei , indiferent de limba vorbita !Dar de aici si pana a ne face postaci pnl-isti ( care cam in aceeasi oala cu udmr-ul se ….fierbe) sau de a ne acuza de alte chestii e cale lunga ! Iar aprecierile tale legate de chirii cum ca si le poate permite oricine sau ca fiecare cotizeaza cu ceva , ma pun pe ganduri , in sensul ca , ori ai o situatie financiara deosebita si nu prea stii cum se traieste din salariile astea grozave (de la privat ma refer , ca la bugetari nu e cazul) , ori ai aruncat si tu acolo cateva vorbe , doar ,doar ne-om rusina de ce-am zis despre sCoica ! Uitasesi sa ne spui si de…. proiectele lui personale , gen cabinetele medicale de pe bulevardul acela lung ( care poate – dupa tine – ar trebui sa-i poarte si numele ) . Asa ca ia-o mai usor cu limbajul acela de badaran , ca tot asa-ti poti scoate si tu lenjeria intima , fara sa ne-o scuturi nou , in fata !

    • sebi Răspunde

      Suge-i ciorapii la oltean , auzi ce proiecte mari a facut chelul de abia pot fi implementate , el care inaugura cosuri de gunoi prin parcuri de radea de noi toata tarisoara .

  7. Andrada Răspunde

    Era si cazul sa revina niste oameni care au pus baza unor proiecte faine in orasul asta.
    Curatati orasul de dragnisti si orbanisti(ro/hu) pana nu ne ia naiba pe toti.
    RESPECT PRO ROMANIA

  8. Adelin Răspunde

    Nu știți decât să dați cu bățul in baltă, dar de implicat nu va implicați nicicare
    E tare ușor să comentezi negativ la orice postare , că e vorba de conducere sau de opoziție voi tot contra sunteți
    Mă amuzați rău de tot
    Foarte bine că fac ăștia opoziție și vor face sunt ferm convins, că de PSD și PNL ne-am lămurit ce opoziție pot face, iarăși dacă tot veni vorba de sedii de partid, ia uitativa la drogații ăia de la USR cu “oamenii lor noi din politică” ce sală de ședințe au și ce branduiti sunt.
    La ăia nu comentează nimeni de zici că sunt cu nevoi speciale și trebuie menajați :))))

    • Rodica Răspunde

      Nu e suficient daca-am zis ca toate partidele de la noi sunt in aceeasi categorie – interese personale , afaceri cu statul , bani nemunciti , hotii si minciuni ? Ce face opozitia la noi ? Pactizeaza , pe la spate , cu cei de la putere (cu foarte mici exceptii) ! Si de unde stii tu cum se implica fiecare ? Chiar si luand atitudine , se numeste tot implicare , faptul ca nu ti-e indiferent ce se intampla sau ca taxezi derapajele politice ! Mai uitate ( corect uita-te si uitati-va ) si tu putin prin jur.

  9. Mariana Răspunde

    Mă bucur foarte mult sa văd pe domnul Doctor că se întoarce în scenă politică.
    Cu siguranță va fi mai atent la cei din jurul lui pentru că la primărie se știe clar câți trădători a avut.
    Mult succes și va susținem
    ProRomânia ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.