Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Piața Mică e deja istorie. Tarabele au fost demolate

Piața Mică din municipiul Satu Mare a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Tarabele au fost deja demolate, iar municipalitatea promite ca, la finalul lucrărilor, noul spațiu agroalimentar va oferi condiții de igienă și confort.

Noul spațiu agroalimentar va cuprinde locuri amenajate pentru comercianții de fructe și legume, lactate, precum și o zonă acoperită pentru tarabele producătorilor sătmăreni.

“Am anunțat la începutul acestui an că vom interveni pentru modernizarea din temelii a piețelor sătmărene. Asta se întâmplă în Piața Mică unde se vor face ample lucrări de modernizare. Contractul a fost semnat în primăvara acestui an, iar acum după finalizarea tuturor procedurilor, firma care a câștigat licitația se poate apuca de treabă. Urmărim în primul rând îmbunătățirea condițiilor de igienă și confort atât pentru producători, cât și pentru cumpărători. Cred că sătmărenii, dar și mici producători care vin de atâția ani să își vândă produsele aici merită un spațiu adaptat nevoilor și condițiilor actuale“, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Vai, mă doare sufletul când văd!
    Acolo mergeam în copilărie cu bunica la piață!
    Sper să facă ceva frumos în loc!

    • matroz Răspunde

      Sigur ca e ceva melancolie pentru noi obisnutii pietei!Daca vor face ceva util si functional ,va fi excelent!
      Se poate invata si un lucru:ce i-ar fi costat pe edili sa supuna dezbaterii,prezentarii-in zile de piata a intentiilor lor?Cetatenii ar fi privit cu mai multa incredere refacerea!Succes primariei !

      • Unu' Răspunde

        Hai fii serios, te-a lovit optimismul? Io-s un optimist incurabil, dar tot nu SPER ca vre-odată primăria sătmarului să facă așa ceva!

  2. RENTEA Răspunde

    ASA MA GABORE ….FELICITARI ……..RECUNOSC CA AI FACUT DE 10 ORI MAI MULTE CA SI DOTORU NOSTRU .

  3. pop gheorghe Răspunde

    am avut un doctor care a desfintat garajele de pe terenele publice dar gabor ce meserie are?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.