Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO. Un bărbat doarme în cimitirul de pe Amaţiului, lângă morminte!

Un bărbat s-a mutat efectiv în cimitirul de pe str. Amaţiului din Satu Mare. Se pare că el doarme lângă morminte, sub un maldăr de haine.

Imaginile au fost surprinse de un sătmărean, care s-a revoltat şi le-a postat pe facebook.

“Ei bine, da. E pe bune! Noul chirias al Cimitirului de pe Amatului, vecin cu ai mei… e viu si nevatamat. Nu va indoiti: sub maldarul de haine vechi, celofane si saltele mucegaite, doarme un om care mananca m&m si isi usuca chilotii atarnati de cruci. Si mananca pe morminte. V-ati ofuscat cumva? Domnilor si doamnelor crestini, sustinatori ai familiei traditionale, va ofer un subiect pentru care sa militati. Va bateati cu pumnii in piept la referendum ca luptati pentru respectul memoriei parintilor si bunicilor. Ai mei sunt ingropati acolo. Administratia cimitirului ridica din umeri, politia nu intra nici la inmormantari in cimitir. Probabil ca e un subiect mult prea mic pentru primarie. Well, crestini, asta e respectul pentru inaintasii nostri. Si da, sunt extrem de dezamagit!”, a transmis sătmăreanul.

4 comentarii

  1. y Răspunde

    Înțeleg supărarea omului, dar nu știu chiar pe nimeni nu deranjează sau nu îl interesează acești năpăstuiți care se plimbă toată ziua dar și noaptea ca să nu le fie frig cu o plasă jegoasă de haine pe stradă? Nu vede nimeni? Din atâtea autorități ”competente” unul nu se sesizează? Bine că am avut bani de megasindrofie semiutilă pentru ministresa de sănătate. Cică în domeniul sănătății Satu Mare stă bine! Hai, mai lăsați-ne cu povești! Unii trăiesc într-o realitate paralelă.

  2. 007 Răspunde

    Probabil cetateanul intra in logica proverbului,,cum iti asterni, asa dormi”.Cunosc in Satu Mare, 6 boschetari, care au avut case,apartamente, dar le-au pierdut la jocuri de noroc,imprumuturi de la camatari, sau pur si simplu le-au vandut si banii i-au baut.Atunci de ce mila ?! De ce sa-si permita si altii sa nu munceasca, sa bea, sa-si vanda casele ,ca ORICUM societatea le plateste hrana si conditiile de subzistenta?!
    Conditii de subzistenta unde se incadreaza cateva milioane de romani, pentru ca dupa ce platesc toate obligatiile legale(taxe,impozite)de-abia mai traiesc de pe o zi pe alta.
    Ca locul in care s-a aciuiat cere respesct,este foarte adevarat, si aici vina este in TOTALITATE a ADMINISTRATORULUI de cimitir.El aste raspunzator de tot ce se intampla in ,,gradina”lui,nu altcineva,asta e foarte clar !
    Eu as fi sesizat politia ca administratorul abuzeaza de functie si tolereaza in incinta indivizi care nu au ce cauta acolo,mai ales in timpul unor evenimente de inhunmare.
    Scrie patenta,ca pe administrator nu-l intereseseaza,pai nu-l intereseaza probabil dintr-un singur motiv.lucreaza pentru el ziua,desigur la negru,ca de… are motivatia tipic romaneasca,,mananca si el o paine”.Nu frate,nu asa e corect si SANATOS sa procedam pentru normalitate unei comunitati cu boschetarii, cersetorii sanatosi si/sau apti fizic, ci trimitandu-i la munca.
    Facand exceptie de bolnavii pensionati si handicapati,eu as aplica urmatoarea regula pentru toti ceilalti,,CAT PRODUCI(cu acte in regula ,nu la capat de strada) ATATA MANANCI”!
    Ati fi mila nu inseamna ca poti accepta/tolera toate motivatiile si actele sociale, care nu concorda cu regula unei minime civilizatii si desigur,,LA PRETENTII EGALE,OBLIGATII EGALE”No offence !

  3. Omida Răspunde

    Așa să ajungă și Mircea Govor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.