Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTOGALERIE. Auchan Satu Mare se transformă în mall. A început construcția

Hipermarketul Auchan Satu Mare se extinde. După ce în urmă cu un an a achiziționat un teren de 7 hectare, Immochan, filiala imobiliară a grupului Auchan, devenit între timp Ceetrus, a început lucrările la extensia centrului comercial de pe Drumul Careiului.

Terenul se află în vecinătatea Auchan, lângă Dedeman şi Praktiker, iar noua construcție va fi lipită de hipermarket, construită pe 2 hectare și va avea 10.000 de metri pătrați. Pe restul de 5 hectare, Ceetrus va construi un cartier rezidențial.

,,Ne-am propus, într-o situaţie ideală, să deschidem extinderea până la sfârşitul lui 2018”, a declarat, în momentul achiziționării terenului, directorul general de la acea vreme al Immochan (Ceetrus) România, Tatian Diaconu.

De menționat că în noul mall sătmărenii vor putea găsi renumitul brand Decathlon, precum și mai multe săli de cinema.

 

 

20 comentarii

  1. Haha Răspunde

    Păi ce-ai facut mai nene mai,o sa avem noi 2 mall-uri in Sathmar??Acum nu avem nici unul, dar in curând vom avea 2!?Numai bani sa ai, restul e can can!

  2. mae Răspunde

    acuma numai prin molurii o sa stam ,o sa cada toate pe capete ……de unde bani ,,,,,,

  3. Mirat Răspunde

    Mă întreb cine naiba va cumpăra din toate magazinele astea, ținând cont de populația orașului ca număr și de puterea de cumpărare a sătmărenilor. Cred că se vor închide pe bandă rulantă. Ceva firme care să producă unde să fie și salarii mai mari nu se înghesuie.

    • Daniel Răspunde

      In curand este gata si centura si va fi si cine sa “producă”, stai linistit. Pe salarii foarte mari.
      PS. Ce tot aveti voi(nu esti singurul) cu produsul? Draxlmaier nu produce? Continental din Carei(firma de renume mondial) nu produce? Zollner, Casco, Electrolux, Renault sau Bosch nu produc in Romania? Silcotub, Michelin(alt mamut) la Zalau, si cate si mai cate firme de marca… ce naiba ai vrea sa se produca? Statii spatiale? Sunt reminescente din astea la cate unu’, de parca omul trebuie sa stea numai in fabrica, ce sa-si spele ochii si creierul prin magazine sau sa savureze si el o cafea in mall. N-are voie! Musai numa’ la produs. PPS. Acuma sa nu-mi spui de PIB si alte “treburi” economice ca nu ma pricep la economie, stiu doar atat ca exista societate de consum, ca o paranteza si in Romania sunt orase care bat de departe multe orase din lume, din asta traiesc, nu produc mai nimic si fac bani grei din consum, turism si servicii, de exemplu. Stiu, nu este cazul orasului nostru. dar nu sunt eu condamnat, si chiar daca nu produc, vreau sa savurez o cafea in tihna la mall. Si poate o sa-mi cumpar si o masina de gaurit,da de-oi produce si eu ceva.

  4. Rodica Răspunde

    M-as fi mirat sa nu fie , din nou si a cata oara , Tarr beneficiarul executarii lucrarilor ! Tarr si-a asigurat front de lucru si pentru urmatoarea generatie de personal pe care-o va avea ! Da sa stiti ca nu ne-am dat seama de nimic ! Iar pentru cei … mirati , stati linistiti , se vor inchide pe capete magazinele noastre , ale micilor comercianti , astea mari raman !

  5. Sm Răspunde

    Când faci o lucrare serioasa, chemi o firma serioasa care are oameni și utilaje competente pentru acea lucrare. În cazul în care nu vrei sa fi și tu în situația podului Decebal. Sau dacă ai nevoie de o macara sa aștepți pana ce se aduce din alt județ unul. Bine fac. Când ai în portofoliul tău lucrări serioase bine executate și la termen, vei primi și altele. Ce asa de ciudat în asta? Și eu as face la fel.

    • Rodica Răspunde

      Bine ca nu i-au pierit laudatorii lui Tarr si bine ca e singura firma serioasa din judetul asta ! Parerea ta ! Pai fa la fel , ce si cine te opreste ?In rest …..nimic nu e ciudat !

      • Altu Răspunde

        Pe mine sincer nu mă interesează ce firmă e dc face treabă. Pe tine te deranjează că patronul e maghiar. O altă firmă de acest gen in județ care are atâtea utilaje nu este. Tu crezi că firmele care construiesc majoritatea germane sunt toți nebuni sau corupți că apelează la ei. Tehnic Asist cu patroni români ți se pare mai de haznă. Și primarul îi ungur dar face treabă,pe mine asta mă interesează nu ce nație o fi.

      • HBD Răspunde

        Nu are pe nimeni la primarie sa ii dea un imbold si nici afacerea cu medicamente decontate la negru si revandute nu a avut succes. Ce sa faci, Sm nu a avut norocul lui Tarr.

        • Rodica Răspunde

          Eu cred ca nu se numeste noroc , ceea ce a facut madam Tarr din afacerea cu medicamentele, a invatat-o sotul cum se castiga banul ……legal, ca doar betonierele nu se -nvart degeaba ! Da foarte interesant ca in aceasta tara in care nu prea au drepturi ca minoritari (asta zic ei) au reusit sa-si musamalizeze afacerile necurate , lantul de farmacii functioneaza in continuare fara probleme, ca doar nu ne impiedicam noi de o problema …….minor(a)itara! Nu-i asa ca nu-ti trebuie mult tupeu sa decontezi retete fictive, si nu retete de doi bani, in timp ce pacienti bolnavi incurabil nu mai apucau fondurile, deja epuizate! Da e bine, n-am facut prea multe…..valuri, au aparut la vremea respectiva vreo doua ………articolase , fara a pomeni vreun nume! Ca doar nu le-om pata imaginea imaculata ! Si-apoi cum vine asta sa acuzi un minoritar de hotie, evaziune, spaga, trafic de influenta? Ei , suntem culmea! Ce , n-ati auzit de drepturile omului ?

  6. Riki Răspunde

    Noi locuri de plimbare pentru satmareni.

  7. HBC Răspunde

    MISCA BINE GABOR ASTA …… BINE MA NENE ……..MACAR TU , DACA COICA NA FACUT NIMICA …!!!!

    • HBD Răspunde

      Si ce treaba are primarul cu investitia celor de la Auchan?
      Pentru sensul de la Crinu facut de Lild tot lui Gabor trebuie sa ii multumim?

  8. Sm Răspunde

    Tanti Rodica! Nu țin partea nimănui doar ca umblu cu ochi deschis prin oraș și prin Județ și nu țin cont de etnie. Și cred ca nici firmele care au asemenea lucrări nu sunt curioși de etnia patronului. Mai de graba sunt interesate de termene și de calitate și de dotarea firmelor.

  9. Bibicu Răspunde

    Nu-l mai ridicați atâta in slăvi pe primar;face doar ce a blocat cu obstinație prin consilierii UDMR,și PNL, toate intențiile bune ale lui Coica tocmai pentru a prelua puterea și ulterior a se menține la putere..e atât de simplu că doar copiii mici pot fi manipulati.

    • Rodica Răspunde

      Ei bine, in final reaminteste si altcineva ceea ce spuneam eu mai demult! Ani de zile,cand nu erau la conducere , cei de la udmr in alianta cu alte formatiuni asa zise romanesti , votau contra sau blocau orice initiative si proiecte pentru oras ! Si-acu sunt cei mai performanti, cei mai buni, cei mai grozavi; se dau de moarte de dragul urbei noastre, sacrificandu-si viata pentru realizarea marilor idealuri! Daca au excelat in ceva cei de la udmr, este …… perversitatea cu care ( da e cacofonie) si-au pus in aplicare strategia de-a pune mana pe putere si de-a o pastra! Acest lucru insa nu-l absolva de nici o vina pe fostul, sCoica , care n-a stiut sa–si gestioneze corect mandatul! Si-acum n-are decat sa suporte consecintele! Pana atunci udmr e pe cai mari, chiar daca umbla nepotcoviti ! Caii,ca despre ei vorbeam!

      • Gigi Contra Rodicăi Răspunde

        Da’ de luările de poziţie a lui Coica înainte de a fi primar,împotriva Florisalului îţi aminteşti?Da’ de ceea ce a făcut după ce a fost ales primar relativ la relaţia cu Florisalul?Acuma nu ştiu dacă Puşcaş e Puskas,că pe tine te interesează detaliile acestea dar,oricum Coica nu e Koika.Şi a făcut!

        • Rodica Răspunde

          Aculta Gica contra, detaliile de care vorbesti nu sunt chiar …….detalii , si nesemnificative, dar nu are rost sa ma justific(ca n-am de ce) fata de cineva care nu pricepe ce citeste! Si pentru informarea ta corecta Puscas chiar daca se scrie fara k , provine din familie mixta si a fost casatorit cu o unguroaica de care s-a despartit cu ceva ani in urma;nu-i stiu situatia actuala , si nici nu ma intereseaza, cum n-am sa-i plang nici de mila pentru afacerile pe care le are(nu stiu daca ai auzit si de firma Drusal din Baia Mare) ! Ti- am prezentat aceste ………mici detalii , ca sa stii si tu despre ce este vorba daca tot pomenesti o treaba doar ca se te afli…..in treaba!

  10. Road Runner Răspunde

    Sper să dea faliment cât de curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.