Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTOGALERIE. Imagini incredibile! Hoți surprinși de camere în timp ce furau motorină

Doi hoți au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce furau motorină din mai multe utilaje agricole. Imaginile vin din localitatea Decebal din județul Satu Mare și au fost postate pe Facebook de către proprietar.

,,Nemernici la furat de motorină! Sper ca poliția sa facă ceva de data asta, fiindcă am ajuns la capătul răbdării. În Decebal și Satmarel au ajuns ca oamenii sa stea de paza noaptea. Au furat o pădure întreaga și nimic. Cică e prea mic prejudiciul. Hoți: Mădălin si compania. Vă prind eu odataaaă! V-o promit public!”, este mesajul păgubitului Florin Fania.

Mai mult decât atât, proprietarul spune că toată lumea știe cine sunt indivizii, doar că aceștia continuă să-și facă ,,meseria” fără probleme.

,,Știe tot satul cine fura de ani de zile de pe câmpuri chiar și din casele in curs de construire. Au ras cu totul toată păduricea dintre Decebal și Satmarel. La domnul Nicoara de exemplu i-au furat caprele. După ce tot dansul le-a găsit, acum e pus in postura sa plătească cheltuieli de judecată. Cică ,,nu mai exista prejudiciu’’. Mie alaltăieri seara mi-au balotat băieții nouă baloți de lucernă, iar ieri dimineața când au mers sa-i aducă au mai găsit trei baloți. Pe bune chiar nu se poate face nimic? Oare trebuie sa recurgem la alte metode? Ca doar se știe de ani buni cine fura in Decebal și Satmarel. Până și jandarmii ii cunosc foarte bine pe băieți”, a mai transmis păgubitul Florin Fania.

4 comentarii

  1. Cicio Lina Răspunde

    In Italia s-a dat legea care le permite proprietarilor calcati de hoti sa foloseasca orice mijloace pentru a interveni !!Adica daca ii prinde in flagrant pe proprietatea lui si-i ”executa” nu pateste absolut nimic !!Ba e chiar felicitat !!La noi de ce nu se poate ??!!Dupa ce executam vreo trei-patru sa vezi restul cum se linistesc !!

  2. Nimeni Răspunde

    Asta o fi fiind schimbul de noapte. Dormi in astfel de conditii, fa agricultura in astfel de conditii, cautati dreptatea in astfel de conditii,etc. Unde e Militia de altadata?

  3. Eu Răspunde

    In Loganuri,Mcv-uri sau lucrează un singur schimb,că doar cel de noapte este obositor

  4. amic Răspunde

    Politia din zilele noastre se ocupa de cei ce se vor sa realizeze ceva in tara asta,pai ce aplicabilitate au legile in tara asta cand avem dovada concreta a infractiunilor!!!..ne este jena de cele ce se intampla..daca modificam codurile penale,aici trebuie revizuita modul de interpretate si aplicare a legii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.