Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO&VIDEO. Aventurierii sătmăreni au ajuns în Siberia Sălbatică. Au parcurs peste 10.000 de km!

Aventurierii sătmăreni Attila și Norbert Bertici, tată și fiu, sunt din ce în ce mai aproape de destinația finală, și anume Vladivostok. Cei doi au parcurs până acum nu mai puțin de 10.700 de kilometri și mai au circa 1.500 de kilometri până în inima Siberiei.

Sătmărenii au ajuns astăzi în Siberia Sălbatică, acolo unde au întâmpinat condiții extreme însă, cu toate acestea, cei doi nu își fac probleme.

,,Ieri am pornit din orașul Ulan-Ude, am făcut 2050 kilometrii in “Wild Siberia”. Pe traseu cca. 1700 km doar munți, păduri și câte o benzinărie. Au fost porțiuni din drum in care nu am avut asfalt dar se vede că, se lucrează intens la Drumul Federal. Am înnoptat în mașină chiar lângă drum la marginea pădurii. Dimineața ne-am trezit, mașina era înghețată a fost -11 grade, dar fără zăpada. Mașina merge foarte bine, am schimbat doar un filtru de aer, a fost foarte mult praf pe drum. Acum ne deplasăm paralel lângă granița cu China, continuăm drumul spre Vladivostok mai avem 1590 de kilometrii și dacă ne ajuta bunul Dumnezeu mâine seara târziu ajungem la Marea Japoniei și Oceanul Pacific! Țineți pumnii!”, au povestit cei doi aventurieri.

 

7 comentarii

  1. Roland Răspunde

    Va doresc succes in calatoria viselor voastre, sa aveti putere si noroc pentru ce urmeaza.

  2. Jan Răspunde

    Felicitari pentru curajul de a infrunta una dintre cele mai salbatice regiuni a lumii: Siberia.
    Ne faceti si pe noi sa fim mindrii ca sintem satmareni.
    Drum bun si sa va intoarceti cu bine.

  3. Mmm Răspunde

    Cu tot respectul, si eu am un Logan, am fost in septembrie de doua ori in Spania, o data in Franta, si o data in UK cam 10000 km sunt si eu un erou ? Masina mea are 12 ani , 450km. Trebuie sa fac show?

    • Norick Răspunde

      Cu tot respectul tu nu esti erou, doar un bou… ? ?
      P. S. Felicitari baieti si drumuri bune! Lasati urarile rautacioase astea ieftine fara considerare… ? ?

      • y Răspunde

        Lasă-l în boala lui @Norick, vorbește invidia din el. Nu se compară miile de kilometri parcurși pe autobandă cu benzinării și service-uri auto la minim 100 de km cu ce găsești în Siberia. Iar dacă Dacia le-a dat o mașină și sunt sponsorizați de Autonet înseamnă că e ceva de băieții ăștia. Nici Mani Gyenes n-a primit totul pe tavă în prima cursă Dakar. Oricum greul de-abia acum vine nu sunt sigur că vor termina, îi țin pumnii.

  4. Ardelean Răspunde

    Deci si zilele urmatoare e relaxcu Kingucika. Sa scrieti cu o zi inainte sa ajungeti, sa nu fie cirkusz acasa. Si la fel transmite si Bea,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.