Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTOGALERIE. Transportatorii din Satu Mare au intrat în grevă. Cursele au fost oprite

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) a început să protesteze astăzi, joi, 11 octombrie, ca urmare a ordinului ministrului Transporturilor Lucian Șova de a liberaliza transportul județean de persoane. Protestul a început la ora 12.00 și se desfășoară în mai multe județe din țară, între care și Satu Mare. 

Protestul a început la ora 12.00, dat fiind faptul că termenul de 48 de ore pe care transportatorii l-au dat ministrului pentru a retrage ordinul, a expirat. La Satu Mare, acțiunea de protest va dura doar o oră, până la ora 13.00.

Peste 16.000 de autovehicule comerciale au intrerupt activitatea la nivel national, pe o perioada nedeterminata, in semn de protest fata de ordinul dat de ministrul Transporturilor, Lucian Sova, prin care acesta a modificat normele privind transportul interjudetean de persoane.

 

8 comentarii

  1. figaro Răspunde

    Eu nu am inteles exact ce vor de fapt astia? De ce au facut greva? Ce anume ii deranjeaza din Ordinul ala al ministrului? Stie cineva sa imi spuna?

  2. Geo Răspunde

    Eu nu cred ca Mocanu si Exclusiv-ul sau oprit. Sunt prea flamanzi sa faca asta

  3. Satul Răspunde

    Ei vreau sa nu mai poate nimeni sa intre pe piata lor as fi de acord cu ei dar sa ofere conditii nu sa isi bata joc de oameni ca in microbusele de 16-20 de locuri sa inghesuie 40 sau chiar mai multe persoane dar ei baga microbuse doar la ore de varf doar sa scoata cat mai mult profit

  4. livius Răspunde

    Transportatorii actuali sunt cei mai buni din lume. Greva e din cauza ca noua lege ar lasa si alte firme sa se afirme. Cum dracu sa se afirme altii, ca noi suntem cei mai buni , si tot satmarul NE IUBESTE.

  5. Altu Răspunde

    Deși nu îmi place să recunosc de data aceasta guvernul are dreptate, și nu ar trebui să cedeze. Când faci o lege bună pentru majoritate aplica indiferent de comentarii. Altfel nu vom progresa că la orice vor fi comentarii și atunci nu mai facem nimic.

  6. Cetățeanul relaxat Răspunde

    @figaro… ordinul ministrului le cerea 2 lucruri de bun simț;
    1) să reînnoiască parcul auto ( care e degradat și pune in pericol siguranța pasagerilor)
    2) să nu mai mărească tarifele.

    • figaro Răspunde

      Chiar asa? Adica tot ei sa isi faca buzunarul mai gros si noi sa ramanem de fraieri, purtati ca si sacii de cartofi, inghesuiti, fara conditii? Atunci ar trebui sa ii boicotam noi pe ei si sa cautam mijloace de transport alternative…

      • abc Răspunde

        Da’ ce rău ești! În loc să mulțumești că te antrenează gratis pentru supraviețuire.
        Hai că am glumit. Multe micro/autobuze nu știu cum de mai circulă așa și unele taximetre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.