Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Pasarela peste Someș a primit ultimul aviz. Urmează organizarea licitației

Pasarela pietonală peste râul Someș se află în linie dreaptă. În cadrul unei conferințe de presă, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că a fost obținut și ultimul aviz, iar astfel poate urma organizarea licitației.

Primăria pregătește documentația pentru proiectare și executare, studiul de fezabilitatea și Planul Urbanistic Zonal (PUZ) fiind obținute de cei de la NEPI.

Podul pietonal este inclus în proiectul de modernizare a Centrului Nou, iar conducerea orașului dorește ca noua construcție să fie un adevărat simbol pentru municipiul Satu Mare.

8 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Ar trebui prevazut si cu o plasa pentru sinucigasi.

    • abc Răspunde

      @Alex, dar de ce? Ăștia care încearcă până la urmă tot le reușește. Și la ăla care a fost ”salvat„ de vreo 20 de ori pe podul Golescu până la urmă i-a ieșit faza.

  2. y Răspunde

    Daaa. Ca să facilităm accesul personalului de la Palatul administrativ la mall.

    • Unu' Răspunde

      Să privim partea bună a lucrurilor:
      Oricum lipsesc din birouri și o vor face în continuare, dar în loc să piardă zeci de minute în trafic, vor pierde același timp pe podul pietonal 🙂

  3. alex Răspunde

    Va fii frumos!

  4. Larisa Răspunde

    Vai de voi… dacă nu se făcea pasarela erați nemulțumiți, acum ca se face nici așa nu vi bine.. Satu Mare din păcate Se dezvolta cu pași mărunți spre deosebire de alte orașe cu, care nici nu ne putem compara dar și când se mai construiește din greșeală și pe la noi câte ceva numai comentarii negative văd!

  5. Alex Răspunde

    @Larisa. In ce ma priveste nu cred ca am spus lucruri negative, problemele cu sinucigasii sunt foarte reale, as putea sa scriu pagini intregi pe aceasta tema. Unde scrie ca trebuie sa scriem numai comentarii pozitive?

  6. Lili Răspunde

    Problema cu sinucigașii chiar este serioasă!
    Nu că nu vor mai găsi locuri pt. a termina cu viața dar ar fi păcat ca o construcție ultracentrală să devină “țintă” pt. aceștia ceea ce ar duce la un eșec lamentabil!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.