Ultima actualizare: azi, 10:31
Locale

Primăria Tăşnad ia atitudine. Vrea proiect pentru modernizarea spitalului

In urma a mai multor discutii constructive purtate intre conducerea Primariei Orasului Tasnad, Consiliului Judetean Satu Mare, Spitalului Judetean Satu Mare, Sectia din Tasnad a Spitalului Judetean, cu sprijinul Consiului Local Tasnad si Consiliului Judetean Satu Mare s-a decis ca sunt necesare demersuri urgente in vederea modernizarii structurii sistemului de sanatate din oras.

In acest sens, s-a stabilit ca Spitalul Judetean va depune pentru finantare, in a doua parte a lunii octombrie, un proiect prin Programul Operational Regional in cadrul caruia se doreste reabilitarea, extinderea si dotarea ambulatoriului de specialitate pentru a putea deservi 11 servicii de specialitate.

In cadrul proiectului de cca. 1,5 mil Eur se doreste si achizitionarea unui nou aparat Roentgen digital si punerea in functiune a noilor aparate ale laboratorului de analize medicale.

Totodata, s-au pus bazele unui parteneriat public intre Primaria Orasului Tasnad si Spitalul Judetean Satu Mare pentru modernizarea si amenajarea cladirii spitalului din Tasnad care sa poata fi folosita astfel inclusiv pentru asigurarea de ingrijiri paleative.

Sursa: Primăria Tăşnad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
S-au deschis secţiile de votare. 315.000 de sătmăreni, aşteptaţi la referendum

Cele 334 secţii de votare din judeţul Satu Mare au fost deschise în această dimineaţă, la ora 7. Aici sunt...

Închide