Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Referendum Satu Mare, 7 octombrie. Prezența la vot la ora 13:00: 8,23%

BEC prezență vot referendum Satu Mare, duminică, 7 octombrie, ora 14:30. Biroul Electoral Central prezintă noi date privind prezența la vot în județul Satu Mare. Astfel, până la ora 13.00, au votat 25.952 de sătmăreni, din cei 315.195 înscrişi pe listele electorale.

Este a doua raportare a prezenţei la vot, programată la ora 14:30 pentru datele colectate până la ora 13:00. Prezenţa la nivelul judeţului Satu Mare, de sâmbătă dimineaţa, de la deschiderea urnelor, până duminică la ora 13.00 este de 8,23%.

La nivel naţional prezenţa este de 11,67%. Pentru ca referendumul să fie validat este nevoie de prezenţă de minimum 30%.

 

2 comentarii

  1. este Răspunde

    Govorache este de vina! El si Valer au fost homosexuali, de aceea boicoteaza satmarenii referendumul din solidaritate cu GOVOR si VALER …jajajajjaa

  2. dana Răspunde

    E vorba de intrebarea de pe buletinul de vot “Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?” Ce sa inteleaga omul din asta? Cuvantul “familie ” nu apare nicaieri..Sa inteleg ca se revizuieste toata Constitutia?..trebuia formulata o intrebare corecta si simpla…s-o inteleaga toti…Bani pierduti aiurea..cand tara e deja in ruina..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.