Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Restaurant amendat cu 10.000 de lei. Alimente confiscate!

Un restaurant din Carei a fost amendat cu 10.000 de lei  pentru ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

“Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii D.S.V.S.A., au aplicat 1 amendă contravențională în valoare de 10.000 lei – 1 restaurant  –  Carei – pentru ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

În urma controalelor a fost supus sechestrului cantitatea de 11,0 kg produse alimentare în valoare de 247 lei care au fost supuse denaturării, confiscate și dirijate către o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar  veterinar și pentru siguranța alimentelor pentru incinerare”, precizează DSVSA Satu Mare, într-un comunicat de presă.

 

Un comentariu

  1. Cicio Lina Răspunde

    De ce se distrug alimentele care se confisca si care nu corespund consumului uman?De ce nu se doneaza catre adaposturi de caini?In momentul in care cei de la DSVSA confisca produse alimentare care pot fi consumate de catre caini,sa ia legatura cu administratorii adaposturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.