Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident de ambulanţă în judeţul vecin. O pacientă a murit!

Accident de ambulanţă petrecut astăzi în judeţul Sălaj. La ora 16.10, un şofer de ambulanţă din Zalău, pe DN 1H, în localitatea Băbeni, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă unei femei de 86 de ani, pacientă care era transportată înspre casă. Femeia a fost după înapoi la spital pentru îngrijiri medicale, dar la ora 19,17 a decedat.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Potrivit poliștilor, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, pe un tronson de drum cu succesiune de curbe semnalizat corespunzător, carosabilul fiind umed. Şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac.

Politistii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Pe 21 octombrie, o altă pacientă, de 83 de ani, a murit, tot în judeţul Sălaj, tot din cauza faptului că ambulanţa în care se afla a aderapat şi a intrat în şanţ. (Imaginile sunt de la accidentul din octombrie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.