Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Acțiune caritabilă în centrul orașului. Sătmărenii, așteptați să doneze haine

Larisa Mircea, sătmăreanca ce a inițiat campania ,,Haine pe copaci” anunță că oamenii ce vor să ajute persoanele nevoiașe din Satu Mare sunt așteptați mâine, joi, 22 noiembrie, în centrul municipiului.

Sătmăreanca face un apel către cetățeni să doneze haine groase, necesare pentru oamenii nevoiași pe perioada sezonului rece. Astfel, sătmărenii interesați sunt așteptați mâine, 22 noiembrie, de la ora 18.00, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, lângă bradul de Crăciun.

,,Sunt așteptați toți cei care pot ajuta cu 1 geaca sau un fular, sau numai sa vina sa ne ajute!”, este mesajul sătmărencei Larisa Mircea.

Reamintim că tânăra a demarat o campanie de ajutorare a celor nevoiași prin intermediul unui grup de Facebook.

,,Mămici, de câteva zile ma tot bate gândul sa ajut și eu intr-un fel nevoiașii acestui orășel. Se face lucrarea aceasta și in alte orașe și chiar are succes. Fiecare avem acasă o geaca groasa pe care ori nu o purtam, ori o ținem degeaba prin saci depozitată. Fac eu rost de geci, atât de geci pentru copilași , dar mai ales pt oamenii străzii. Am nevoie de ajutor, câteva zeci de minute, de mămici care sa ma ajute sa le distribui. Va las o poza ca sa înțelegeți la ce ma refer”.

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Sper să nu fie amendată pe motiv că e spațiu public!!!!

  2. Pop Dana Răspunde

    Mămici, Primăria nu a avizat acest gest frumos, așa că nu mai mergeți azi în Centru. Ne vedem sâmbătă de la 5, în același loc!

  3. Vili Răspunde

    ….sper sa se afle vreo persoana cu drept de semnatura in cladirea aia urata pana la ziua sus mentionata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.