Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Acum poți avea o piele catifelată fără durere, fără roșeață și fără iritații, descoperă metoda

Ce tehnică ar trebui să alegi pentru ca să ai picioarele netede și catifelate? Cu siguranță știi deja că tehnica de epilare cu ceară sau cu aparatul electric este dureroasă. În plus apar iritații, umflături, roșeață, iar firele de păr pot crește anormal, sub piele. 

La epilarea cu ceară:

  • Se produc iritații pe termen lung, mâncărime, roșeață timp de câteva ore pe zona de tratament
  • Uneori apar iritații la piele și chiar este posibil să se producă erori, ceara să provoace arsuri minore asupra pielii
  • Tratamentul este dureros, greu de suportat mai ales pe zonele sensibile – axile, inghinal, brațe.

Epilatorul electric rupe firele de păr, iar în timp poate produce simptome ale foliculitei. Firele de păr cresc îngroșate sub piele, iar pielea nu mai este fină și catifelată.

Cremele depilatoare conțin substanțe care dizolvă firele de păr, au un miros neplăcut, pot cauza reacții alergice asupra pielii, iar în plus nu distrug și rădăcina firelor de păr și acestea se regenerează în doar 4-6 zile.

Îndepărtarea părului cu lama de ras este o metodă folosită de femei pentru că se realizează rapid și destul de ușor mai ales dacă se folosește un gel de bărbierit sau săpun aplicat pe pielea umedă. Din păcate la această metodă apare dezavantajul că pielea poate suferi anumite tăieturi, iritații, iar firele de păr cresc mai rapid și vor deveni mai groase.

Vrei să ai picioarele epilate perfect, netede, mai mult timp? Acum poți face un tratament de epilare definitivă cu laser, fără durere, la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Decizia îți aparține! Alegi un tratament care provoacă durere sau un tratament fără durere, sigur, confortabil, eficient, cu rezultate excelente, fără riscuri sau efecte secundare asupra pielii?

La Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center epilarea definitivă cu laser se face cu aparatul eLase LHR cu tehnologie ELOS. Acesta este produs de Syneron Candela – o companie specializată în aparate medicale de estetică – și reprezintă “Cel mai performant aparat de epilare definitivă cu laser din oferta BeautyOne”.

Cu eLase LHR ai următoarele AVANTAJE:

  • Eliminarea a 95% din firele de păr la femei și a 75% din firele de păr la bărbați
  • Eliminarea treptată a foliculitei
  • Tratamentul se face pe diferite zone faciale și corporale – pe picioare, spate, brațe, antebrațe, axile, coapse, umeri, perciuni, mustață
  • Tratamentul este eficient, nu se simte durere.
  • Prin tehnologia ELOS se acționează selectiv doar asupra folicului pilos, asupra învelișului conjunctiv al rădăcinii firului de păr, fără a deteriora țesuturile din jur.
  • Energia laser se aplică doar asupra zonei unde se dorește eliminarea firelor de păr.
  • Tratamentul nu prezintă niciun risc pentru sănătate.

Acest tratament reprezintă o soluție care nu mai este costisitoare pe termen lung.

Te invităm la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare să încerci epilarea definitivă cu laser cu apartul eLase LHR. La noi poți avea reduceri substanțiale la tratamente dacă vei deveni client fidel.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre tratamente, promoții, oferte, vouchere.

Programarea se face în mod gratuit. În plus primești cadou și un catalog cu produse, tratamente, servicii și prețuri.

Adresa este: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045283.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.