Ultima actualizare: azi, 20:32
Locale

Ansamblul Folcloric al Județului ,,Doruri Sătmărene” participă la marele spectacol de la Alba Iulia

La invitația Centrului Județean de Cultură Alba „Augustin Bena”, Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE” are înalta onoare de a reprezenta județul Satu Mare la marele spectacol dedicat Centenarului care va avea loc la 1 decembrie, la Alba Iulia.

Delegația culturală sătmăreană va fi condusă de către: Robert Laszlo – managerul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și coregraful Ansamblului – Marian Sima.

În cadrul programului artiștii sătmăreni vor prezenta o suită de dansuri codrenești. Alături de aceștia vor mai evolua interpreții de muzică populară: Silvia Șuth, Darius Câmpean și Liliana Bota.

Momentul sătmărean va întregi în mod fericit tabloul spiritualității tradiționale românești autentice ducând prin cântec și dans mesajul tuturor sătmărenilor de unitate și solidaritate în jurul astralei idei de românism curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Expoziție de pictură și fotografie, semnată de sătmăreanca Dorica Băbuț

Expoziția personală de pictură și fotografie, semnată de Dorica Băbuț, desfășurată sâmbătă la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii...

Închide