Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO&VIDEO. Aventurierii Bertici au ajuns la finish. Bun venit acasă

Echipa Bertici, formată din Attila și Norbert, tată și fiu, a juns la linia de finish după o expediție solicitantă ce a durat nu mai puțin de 40 de zile. Aventurierii au ajuns în această după-amiază, marți, 20 ocotmbrie, în municipiul Satu Mare și au fost așteptați cu sarmale și șnițele.

Bertici Attila și Norbert au ajuns astăzi în Satu Mare, după ce au parcurs zeci de mii de kilometri în 40 de zile. Cei doi au pornit în data de 10 octombrie spre marea expediție siberiană, reușind să străbată cele mai îndepărtate zone ale Europei și Asiei. Aventurierii au parcurs un traseu care le-a oferit bune și mai puțin bune deopotrivă, însă au reușit să ducă la bun sfârșit o misiune și grea, dar extrem frumoasă și, totodată, benefică.

Pe parcursul celor 40 de zile, sătmărenii au făcut cunoștință cu îndepărtata Siberie și cu secretele ei, au simțit briza oceanului Pacific, au trecut prin deșert, dar și prin iarnă grea, au vizitat 17 țări și au cunoscut oameni noi și culturi diferite.

 

 

6 comentarii

  1. cineva Răspunde

    OK ,felicitari , dar….. care era misiunea ( grea, frumoasa si benefica ) ????? Ca eu reprezint prostimea si iaca nu stiu.

    • altcineva Răspunde

      Un învăţăcel a lui Aristotel l-a întrebat pe acesta:ce câştig eu învăţând toate acestea?Aristotel s-a adresat unui discipol:Dă-i acestui învăţăcel 2 talanţi că el vrea să câştige din ce învaţă.

  2. Aaaa Răspunde

    Au dus si ei o pizza gemeli la Vladivostok…da cine-i curios…

    • Norick Răspunde

      Cine-i curios ?? Si tu printre altii… Ai dat click, ai citit si ai comentat … :-)))
      P.S. Felicitari baieti – altii poate nu conduc intr-o viata cat ati parcurs voi in 40 de zile… 😉

    • y Răspunde

      Da, @Mihai. Dar Sorin este un băiat de nota 11 cu bun simț și un bun coleg. Nu-i place circul. Îl cunosc personal. Dar la unele minorității “ingyencirkusz”, adică circ pe gratis, este starea de bază. Nici de coafeza care a urcat în Himalaya nu s-a scris atâta, practic am aflat când deja era sus.
      PS. Mă gândesc că de acum firma care a sponzorizat drumul Berticilor se așteaptă la comenzi de pizza din Vladivostok. Întrebarea este timpul de livrare. Sau vor teleporta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.