Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Copilul transportat cu arsuri la București a căzut într-o oală. Mai are nouă frați!

Incidentul șocant a avut loc într-o familie cu 10 copii din localitatea Socond, județul Satu Mare. Copilul de 3 ani a căzut într-o oală clocotită şi s-a ales cu arsuri pe 30% din suprafaţa corpului.

Părinţii au acasă 10 copii. Băieţelul de 3 ani şi 11 luni a ieşit bucuros afară când i-a auzit pe copiii din vecini că se bucurau de ninsoare. Din nefericire, mama a aşezat o oală clocotită chiar la intrarea în casă. Când a deschis uşa băiatul a căzut înăuntru, informează știrileprotv.ro.

Acum, copilul este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu în stare stabilă. Poliţiştii, dar şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să vadă exact ce s-a întâmplat în familie, mai informează sursa citată.

Reamintim că la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență, MApN a pus la dispoziție un avion Spartan pentru transferul medical al unui copil de 3 ani și 11 luni, care a suferit arsuri cu lichid fierbinte pe aproximativ 30 % din suprafața corpului. Hotărârea a fost aprobată de către ministrul Gabriel Leş. Aeronava a preluat copilul în jurul orei 3.00 și a încheiat misiunea în această dimineață, în jurul orei 6.00.

Copilul a fost transportat de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Satu Mare cu o aeronavă împreună cu mama sa și a primit îngrijiri medicale pe perioada transportului de la un echipaj medical din cadrul SMURD București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.