Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Femeie, în vârstă de 50 ani, prinsă cu țigări de contrabandă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare efectuează acțiuni, în scopul eficientizării activităţii de prevenire și combatere a fenomenului evazionist care se manifestă cu precădere în domeniul producerii, deținerii și comercializării de tutun și ţigări de contrabandă, în afara antrepozitului fiscal.

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au identificat, o femeie, de 50 de ani, din Satu Mare, care deținea, spre vânzare 2 520 de fire de țigarete de diferite sortimente, fără a deține documente de proveniență pentru acestea.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată, în vederea confiscării.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau destinate săvârșirii acesteia.

4 comentarii

  1. PB Răspunde

    Mergeți la piața Someșul și faceți curățenie. Dacă faceți o razie în blocurile blonzilor, o sa rămâneți surprinși. Sau ăia plătesc dijmă?

  2. Calin Răspunde

    Efectuați percheziții si va ve-ti ingrozi ce gasiti in garajele din jurul Pietei Somes !!!. Strigator la cer, este inadmisibil !!!

  3. dorel Răspunde

    Daca politia ,,.AR VREA ” am putea merge si noi la piata dupa legume fara a fi obligati sa suportam ,,gunoaiele ” care – ti taie calea scuipandu-ti in fata scoaibele de la seminte si intreband disperate ….tighi….? Chiar asa ,politia de ce nu vrea oare ? Poate ne vede mai prosti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.