Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. A fost amplasată Statuia Eroului Necunoscut

Statuia Eroului Necunoscut a fost amplasată astăzi pe soclul din centrul municipiului Satu Mare. Monumentul va fi dezvelit în mod oficial de Ziua Națională a României, sâmbătă, 1 Decembrie, la ora 13.30.

Statuia are 2.20 metri, ansamblul monumental urmând a fi al doilea ca mărime, din municipiul Satu Mare, după cel reprezentat de Statuia Părintelui Vasile Lucaciu din parcul din Piața Libertății. Soclul statuii are trei metri.

Statuia Eroului Necunoscut este prima statuie de mari dimensiuni construită și amplasată după 1990 în Satu Mare.

Sursa Foto – Facebook/Strâmb Gheorghe

14 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Felicitării

  2. satmarean Răspunde

    La mulți ani armatei române, ostașilor țării și celor ce nu-i uită pe eroii neamului!

  3. Ionel Răspunde

    batman ?????????????????

  4. Alin B Răspunde

    Foarte frumos.felicitări .

  5. Ardelean Răspunde

    Ce treaba are armata cu Unirea? Ca parca picior de ostas nu era in zona pe-atunci, da acuma se intrec in defilari si balotat pasula cu ciolan. Asta ca sa nu mai zic nimic de pompieri si servicii :))

    • satmarean Răspunde

      are tarane ca in 1919 in agust ne-am agatat opincile de parlamentul ungurilor cand i-am scapat de Bela Kun.

      • satmarean Răspunde

        cu pompierii ce ai ma tampitule? vine mata dupa tine cand faci accident sau i-ti arde casa? ii desfiintam si sa vedem ce faci dupa aia.

  6. Pompier Răspunde

    Si sa numai zic nimic de sursa foto..
    ..altu penal, mosorog cu 100 de milioane de lei pensie. Vai vai Dumnezeul e sus ..
    Rusine sa va fie, cel cu voce racit

  7. Ardelean Răspunde

    Ai luat medicamentele satmarene? Ce treaba are intratul in Budapesta cu Unirea, si ce treaba are casa cu pompierii si statuia? Ca m-ai pierdut cu logica ta. Pana una alta, se umple judetu de statui si catarge, ca deja si manelistii isi umple curtea cu ele, dar de trecut Somesu in mod civilizat n-ai pe unde, ca podu-i ba in santier ba in reparatii. Iar astia in loc sa taca in cucuruz cu pensii de zeci de milioane, se umfla de mandrie patriotica pe floaszter.

  8. Românu Răspunde

    Terminați cu prostile, măcar acum. Rugati-vă și fiți înțelepți.

    • Matei Răspunde

      Gandire tipic romaneasca. Hai sa ne rugam, poate o sa fie mai bine! Sa se darame spitalele si sa se faca biseric in locul lor!

  9. Ardelean Răspunde

    Macar acu? Da de ce…s-o dat dezlegare la furat, amnistiat si prostie? Fix catarge in curtile manelistilor si cele mai mari statui ne lipsesc, ca in rest le avem pe toate. Mai ca ma gandesc ca, fie organizatorii duc lipsa de ceva mare, fie joaca si ei hora tot pe loc pe loc pe loc….ca incepe sa miroase a busuioc de atatia pensionari de lux pe m patrat in zona asta.

  10. x-ulescu Răspunde

    Foarte bine !
    Ca fapt divers , hai sa facem un inventar cu statuile din oras , sa vedem cate sunt , unde sunt si ce reprezinta fiecare

    • abc Răspunde

      Hopa, vezi că pui la grea încercare neuronii unora! Dar s-ar putea să constați că unele sunt în plus ca să nu spun degeaba, unele statui nu prea au ce căuta prin oraș iar unii concetățeni de ai noștri care ar merita nu au nici măcar plăcuță comemorativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.