Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Directorii de instituții au ieșit la plantat de copaci

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a coordonat azi, joi, 22 noiembrie, o acţiune inedită a Colegiului Prefectural. Directorii serviciilor deconcentrate şi a instituţiilor descentralizate au participat la o acţiune de plantare în pădurea Săcăşeni, aflată în administrarea Direcţiei Silvice Satu Mare.

Un corp nou de pădure, format din 100 de stejari a fost înfiinţat azi pentru cinstirea a 100 de ani de la Marea Unire care a dus la naşterea României moderne.

Prefectul a mulţumit participanţilor pentru implicare şi  unitatea de care au dat dovadă şi a exprimat speranţa că peste 100 de ani stejarii plantaţi azi vor străjui România.

5 comentarii

  1. mfl Răspunde

    Peste o 100 de ani sa speram ca nu vom mai avea asemenea specimene, muncatoare de buget. Saracii stejari, trebuie ei sa fie strajuiti, o suta de ani….., peste zece or fi 100 de euro, cu strajeri de genul.

  2. Rodica Răspunde

    Da cucoanele cu umbrela ce-au plantat ? Am impresia ca v-ati dus sa faceti poze , iar actiunea cu titlu …pompos a fost doar de fatada ! V-ati obosit , gata , meritati niste libere sa va refaceti , poate si niste sporuri ! Si banuiesc ca n-ati pus din buzunarele voastre banii de stejari , ca stim cu totii ce salarii ….micute aveti si-ar fi un efort prea mare pentru bugetele voastre ! Sa nu uitati sa va decontati si benzina sau motorina pentru deplasare ! Sper ca dupa ce-ati plantat stejarii (care oricum nu cred ca i-ati plantat voi ) v-ati tras sufletul la …o ciorbica si un gratar , ca dupa ….(ne) munca si rasplata ! Nu v-ar fi rusine sa va fie ?

    • y Răspunde

      @Rodica, am participat la destule plantări și vreau să-ți spun că la armata asta de oameni 100 de puieți este fix zero! Muncă maxim 10 minute. Mai mult a fost drumul de la mașină pe jos până la locul plantării. Dar asta este, atâta putem. Cum am mai scris și ieri este foarte subțire serbarea asta a Centenarului. Plantăm, cântăm, mai punem un catarg și un steag, iar cântăm. N-am eu nimic cu astea dar este cam slabă partea de creație a organizatorilor, de parcă nu ar fi un eveniment așa important cu toate că este. Tare mi-e frică că peste doi ani când va fi 100 de ani de la Trianon Orbánka Viktorka ne va arăta cum trebuie comemorat. Și tare mi-e frică de scandalurile pe care le va provoca. Asta știe, este doctor în asta.

      • Rodica Răspunde

        Sunt de acord cu tine ! Tocmai ca nu aprob nici eu genul acesta de actiuni dedicate unei sarbatori de 100 de ani am avut comentariul acid de mai sus ! Sub acest paravan , noi inauguram cate-o strada , facem un festival , mai mancam un mic si-o prajeala , mai plantam cate ceva , deschidem un mall , toate in cinstea centenarului ! Ce sa-i faci , atata putem , atata demonstram ! Defilam cu astia pe care-i avem ! Iar de partea cu Orban , sunt la fel de convinsa ca tine ca pregateste el ceva ….artificii !

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Niste papagli care fac orice pentru putina publicitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.