Ultima actualizare: azi, 08:42
Locale

FOTO. Directorii de instituții au ieșit la plantat de copaci

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a coordonat azi, joi, 22 noiembrie, o acţiune inedită a Colegiului Prefectural. Directorii serviciilor deconcentrate şi a instituţiilor descentralizate au participat la o acţiune de plantare în pădurea Săcăşeni, aflată în administrarea Direcţiei Silvice Satu Mare.

Un corp nou de pădure, format din 100 de stejari a fost înfiinţat azi pentru cinstirea a 100 de ani de la Marea Unire care a dus la naşterea României moderne.

Prefectul a mulţumit participanţilor pentru implicare şi  unitatea de care au dat dovadă şi a exprimat speranţa că peste 100 de ani stejarii plantaţi azi vor străjui România.

5 comentarii

 1. mfl Răspunde

  Peste o 100 de ani sa speram ca nu vom mai avea asemenea specimene, muncatoare de buget. Saracii stejari, trebuie ei sa fie strajuiti, o suta de ani….., peste zece or fi 100 de euro, cu strajeri de genul.

 2. Rodica Răspunde

  Da cucoanele cu umbrela ce-au plantat ? Am impresia ca v-ati dus sa faceti poze , iar actiunea cu titlu …pompos a fost doar de fatada ! V-ati obosit , gata , meritati niste libere sa va refaceti , poate si niste sporuri ! Si banuiesc ca n-ati pus din buzunarele voastre banii de stejari , ca stim cu totii ce salarii ….micute aveti si-ar fi un efort prea mare pentru bugetele voastre ! Sa nu uitati sa va decontati si benzina sau motorina pentru deplasare ! Sper ca dupa ce-ati plantat stejarii (care oricum nu cred ca i-ati plantat voi ) v-ati tras sufletul la …o ciorbica si un gratar , ca dupa ….(ne) munca si rasplata ! Nu v-ar fi rusine sa va fie ?

  • y Răspunde

   @Rodica, am participat la destule plantări și vreau să-ți spun că la armata asta de oameni 100 de puieți este fix zero! Muncă maxim 10 minute. Mai mult a fost drumul de la mașină pe jos până la locul plantării. Dar asta este, atâta putem. Cum am mai scris și ieri este foarte subțire serbarea asta a Centenarului. Plantăm, cântăm, mai punem un catarg și un steag, iar cântăm. N-am eu nimic cu astea dar este cam slabă partea de creație a organizatorilor, de parcă nu ar fi un eveniment așa important cu toate că este. Tare mi-e frică că peste doi ani când va fi 100 de ani de la Trianon Orbánka Viktorka ne va arăta cum trebuie comemorat. Și tare mi-e frică de scandalurile pe care le va provoca. Asta știe, este doctor în asta.

   • Rodica Răspunde

    Sunt de acord cu tine ! Tocmai ca nu aprob nici eu genul acesta de actiuni dedicate unei sarbatori de 100 de ani am avut comentariul acid de mai sus ! Sub acest paravan , noi inauguram cate-o strada , facem un festival , mai mancam un mic si-o prajeala , mai plantam cate ceva , deschidem un mall , toate in cinstea centenarului ! Ce sa-i faci , atata putem , atata demonstram ! Defilam cu astia pe care-i avem ! Iar de partea cu Orban , sunt la fel de convinsa ca tine ca pregateste el ceva ….artificii !

 3. Adrian Cozma Răspunde

  Niste papagli care fac orice pentru putina publicitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat dispărut din Odoreu. Familia îl caută cu disperare!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută un bărbat, de 29 de ani, care a plecat de...

Închide